Uudenlaista autokauppaa Lapissa

Myyntipäällikkö Sami Ravelinin mukaan autokaupassa voi nyt vapauttaa aikaisemmin autoon sidottuja euroja muihin tarpeisiin. Kuva: Wetteri

Autokauppa muuttuu rajusti, mutta Lapissa toimiva alueen suurin autokauppa Wetteri on ottanut käyttöön erikoisen tavan uusia auto. Yritys ostaa auton, josta tulevat eurot asiakas voi käyttää vaikka uuden asunnon omarahoitusosuuteen.

Älä osta, vaan vuokraa

Uusi tapa on yksinkertainen ja sopii nykyiseen, maailmalla nousevaan trendiin, jossa autoa ei välttämättä enää ostetakaan omaksi. Riittää, kun auto on aina huollettuna käytössä. Aikaisemmin autoon sidotut eurot voidaan käyttää muihin tärkeämpiin kohteisiin.

– Yksi esimerkki voi olla oman tai sijoitusasunnon hankinta puhumattakaan remontista, huonekalujen hankinnasta tai vaikkapa satsauksista omaan itseensä, harrastuksiin ja terveyteen, sanoo myyntipäällikkö Sami Ravelin Wetteriltä.

Huoletonta, mutta turvallista

Järjestelmä on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat huoletonta autoilua uudella ajoneuvolla, jonka kustannukset ovat tarkasti tiedossa. Autoilun kustannukset on vanhasta ajattelusta poiketen paketoitu kuukausierään 24 tai 36 kuukauden sopimuksella. Ajoneuvolle on määritelty myös takaisinostohinta, jolloin asiakas voi tehdä uuden sopimuksen ja ajaa aina uudella autolla.

– Huolet auton kunnosta ovat ammattilaisilla. Riittää, kun asiakas huolehtii autoonsa polttoaineen. Kaikki muu jopa auton pesuja myöten voivat sisältyä kuukausikustannukseen.

Wetterin markkinoille tuomaan pakettiin voi sisältyä ajoneuvon lisäksi liikenne- ja kaskovakuutus, määräaikaishuollot ja korjaukset, rengashotelli ja kausivaihdot, sijaisauto huollon ajaksi sekä sisä- ja ulkopesu huollon yhteydessä.

Pääset lukemaan Lappilaisen maksutta täältä