Taikaa Santaparkissa

Napapiirin tuntumassa viihtyville on tarjolla uutta ohjelmaa. SantaParkin kansainvälinen taikashow esitetään iltaisin pitkin joulukuuta ja yksi näytös tammikuun alussa. Kuva: SantaPark

Kansainvälinen taikashow, The Magic of the Arctic Circle Show Night, SantaParkissa on täynnä taikuutta, kärrynpyöriä, voltteja ja suussa sulavia makeita herkkuja. Tapahtuman tavoitteena on tarjota paikallisille ja matkailijoille iltakivaa pohjoisen talvessa. Taikurishow harjoituksia seuranneiden mukaan tässä onnistuttiin mainiosti.

– Esitys oli viihdyttävä. Kuten hyvässä taikashowssa kuuluukin, myös tässä katsojalle ehkä selvisi jonkun tempun salaisuus, ehkä ei. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita riitti ja mikä tärkeintä, jäivät suurimmat taikuuden salaisuudet edelleen arvoitukseksi. Makea puffetpöytä kruunasi illan, kommentoi Anu SantaParkin uuden iltaohjelman harjoituksia seuranneena.

Iltaohjelmaa on kaivattu

On ilo, että Napapiirin tuntumassa on tarjolla ohjelmaa myös perinteisen ruuhka-ajan lisäksi. Usein Joulupukin maan ihmeiden seuraaminen alkaa kello 10 jälkeen aamulla, ja iltaa kohden niin matkailijat kuin paikallisetkin siirtyvät majoitustiloihin ja koteihin valmistautumaan päivälliselle. Kello 18 jälkeen paikka hiljenee.

Iltaohjelmaa kuitenkin kaivataan ja sille on tilaus. On hienoa, että Rovaniemen väki voi tuoda omia joulun ajan vieraitaan katsomaan iltavalaistuksessa olevaa Napapiirin aluetta. Silloin voi ylpeänä esitellä ja nauttia niin erikoisista Santaparkin tiloista ja nauttia samalla jostain viihdyttävästä esityksestä.

– Tämä esitys oli mukaansa tempaava, joskin kömmähdyksien ansiosta jotkin kikat paljastuivat ja herättivät hieman hilpeyttä ja hämmennystä. Parasta oli, että taikuuden salat jäivät silti mietityttämään, kertoo mukana ollut Biritta.

SantaParkin upeat tilat käyttöön

SantaParkin tilat ovat upeat, ja siellä voi järjestää vaikka mitä. Hintataso tapahtumiin tulee kuitenkin olla kohtuullinen, jotta paikalliset ottaisivat tilan ja tapahtuman omakseen.

– Voisi olla jokin etu paikkakuntalaisten hinnoitteluun, niin paikka tulisi tutummaksi ja saataisiin paljon uutta väkeä käymään. Itselleni tämä oli ehdottomasti positiivinen kokemus, josta jäi hyvä mieli, jatkaa Birita kokemuksistaan.

Tulevat näytökset

Taikatunnelmaan ehtii vielä SantaParkin lavalla joulukuussa 14., 16., 23., 25. ja 28. päivä. Tammikuun taikuutta pääsee seuraamaan 6. tammikuuta. Lipun hintaa sisältyy taikurishow, jälkiruokabuffet sekä kahvit.

Pääset lukemaan Lappilaisen maksutta täältä