Kauneimmat Joululaulut

Tänä vuonna kauneimpien joululaulujen vihkosta on painatettu 800 000 kappaletta. Kuva: Suomen Lähetysseura

Joulun alla kajahtavat äänet kirkoissa, kuppiloissa, kauppakeskuksissa ja monenlaisissa muissa paikoissa syrjäytymisvaarassa oleville nuorille. Laulu on raikunut ensimmäisestä adventista 3.12. alkaen aina loppiaiseen asti. Tänä vuonna Kauneimmat Joululaulut soivat kehitysmaiden nuorten hyväksi.

Seurakuntien ja Suomen Lähetysseuran yhteistyössä järjestämien yhteislaulutilaisuuksien suosio näyttää vuosi vuodelta vain kasvavan. Arviolta miljoona suomalaista kokoontuu tuhansiin tilaisuuksiin laulamaan niitä kaikkein rakkaimpia joululauluja ja tekemään hyvää.

Varpunen jouluaamuna suosikki

Lähetysseura on painattanut 800 000 vihkoa seurakuntia varten. Vihkosta löytyvät perinteiseen tapaan ne kaikkein rakkaimmat joululaulut, joita ilman joulu ei tunnu joululta.

Viime vuonna suosituin oli Varpunen jouluaamuna, kakkosena Sydämeeni joulun teen ja kolmantena Tulkoon joulu.

Jos joululaulutilaisuuteen ei tule otettua mukaan sopivan kokoista kolehtirahaa, ei huolta, kolehdin voi maksaa myös tekstiviestillä. Ohjeet viiden tai kymmenen euron arvoiseen lahjoitukseen löytyvät lauluvihkon takakannesta.

Kittilän ja Rovaniemen lauluiltoja

Joulun alusviikoilla 15.12. pääsee mukaan laulamaan Kittilän Raattaman rukoushuoneelle kello 12, Kallon Pub Ketun kantoon kello 18 tai Marian kappeliin kello 18 ja kello 20 myös englanniksi. Lauantaina lauletaan 16.12. Kiistalan koululla kello 15 ja ja Kittilän kirkossa kello 16.

Rovaniemen kirkossa lauletaan torstaina 21.12. kello 19-20.30. Mukana ovat Ilari Kinnunen, Sari Alakulppi ja Lapin Lauluveikot.

Pääset lukemaan Lappilaisen maksutta täältä