Haku päällä Rovaniemellä

Monipuolisesti keikkaillut Miss Rovaniemi Liisa Reinola etsii nyt seuraajaansa. Kuva: Noora Storlund.

Mallilupauksia etsitään 21.10. pidettävään Sampokeskuksen Miss Rovaniemi- tittelin kantajan juhlaan.

Haussa on esiintymisestä tai esiintymistaitojen kehittämisestä kiinnostunut, positiivinen ja kameraa pelkäämätön nuori nainen, joka tykkää toisinaan tälläytyä. Ehdokkaan on asuttava Lapissa tai olla kotoisin pohjoisesta. Hakijalta edellytetään, että hänen mielestään Rovaniemi on mainio kaupunki.

Tilaisuus on mallien ja promoajien casting- ja koulutustapahtuma, jossa paikkoja on rajoitetusti.

Katselmus huipentuu 21 lokakuuta Sampokeskukseen, jossa hallitseva Miss Rovaniemi Liisa Reinola kruunaa seuraajansa. Miss Rovaniemi- tiaran kantajan työsarkaa ovat erilaiset esiintymiset ja edustustehtävät, mallikeikat ja promootiot. Tuote- ja koulutuspalkintojen lisäksi missillä on tarvittaessa tukenaan Mallitoimisto Matinén mentorit, ja hänet esitellään mallitoimiston malligalleriassa.

Vapaamuotoiset hakemukset kuvan kera voi lähettää os. [email protected] tai jättää viesti Facebook-sivun @Miss Rovaniemi kautta.

Lue Lappilainen lehti maksutta täältä