Lappilainen hyödyntää paikallisen Tuurauspalvelun

Lappilaisen mediamyyntiin saatiin uusi vahvistus monille lappilaisille yrittäjille ennestään tutusta Biritta Lyöristä.

Monille lappilaisille tuttu Biritta Lyöri perusti keväällä LKV konsultaation lisäksi Tuurauspalvelun lappilaisille yrityksille. Biritta on kokenut myynnin ammattilainen, josta Lappilainen saa nyt vahvistusta mediamyyntiinsä.

– Ensimmäinen viikko on lähtenyt kivasti käyntiin, on mukava myydä mainoksia lehteen, joka on tuttu ja turvallinen, se lappilainen vaihtoehto, kertoo Biritta.

– Olen myös tyytyväinen Lappilaisen rohkeuteen ottaa vahvistus uudesta palvelusta, jota voivat edelleen hyödyntää myös muut yritykset. Yksityisyrittäjien on vedettävä yhtä köyttä.

Heikki Marttila, joka on ollut lehdessä mukana jo Roi-Pressin ajoilta, jatkaa yhteistyötä omien vakioasiakkaiden kanssa. Mediamyynnissä vuosia palvellut Anu Valkonen sai Birittasta tervetulleen lisäavun omaan savottaansa. Näin kaikki lappilaiset yritykset saavat varmasti tiedon siitä, miten Lapin suurin tiedotus- ja markkinointilehti voi auttaa heitä markkinoinnin kanssa.

– Ensi vuonna onkin tulossa suuria muutoksia, joita varten tarvitsemme lisää osaavaa henkilökuntaa jo nyt. Uudet ja vanhat myyjät kertovat näistä mielellään lisää, vinkkaa mediamyyntitiimiinsä tyytyväinen lehden omistaja Pera Hussi.

Lue Lappilainen lehti maksutta täältä