Myrskyluodon Maija Rovaniemellä

Myrskyluodon Maijaa nuorena esittää Kirsi Kärnä ja hieman vanhempana Pirjo Leppänen. Kuva: Kaisa Sirén

Kevätkaudella on Rovaniemen teatterissa Lappia-talolla ja Lapin kiertueella luvassa yhteensä 122 näytöstä. Yksi odotetuimmista ensi-illoista on Seppo Välisen ohjaama Myrskyluodon Maija, joka nähdään 10. helmikuuta alkaen Lappia-talon suurella näyttämöllä.

Teos on Rovaniemen Teatterin ja Tanssiteatteri Rimpparemmin yhteistuotantoa. Tarina pohjautuu Anni Blomqvistin romaanisarjaan, Jussi Helmisen käsikirjoitukseen sekä Matti Puurtisen sävellyksiin. Musikaali yhdistää näyttelijöitä, Rimpparemmin taiteilijoita, muusikoita, avustajia sekä tanssijoita Lapin urheiluopiston tanssilinjalta ja Siepakoista. Päärooleissa nuorena Maijana nähdään Kirsi Kärnä, vanhana Maijana Pirjo Leppänen ja Maijan puolisona Jannena Eero Ojala.

Pääset lukemaan Lappilaisen täältä
Lukeminen ei maksa mitään, eikä tarvitse kirjautua mihinkään.
Kännykällä lukijoita suosittelen lataamaan ISSUU apin, jonka kautta lukeminen sujuu näppärästi.