IskelmäKesä 13.-14.7. Rovaniemellä

Hiljattain Emma-palkittu LEO tullaan näkemään jokaisessa IskelmäKesä-kaupungissa, myös Rovaniemellä. Kuva: Tero Ahonen.

Viime vuonna loppuunmyyty IskelmäKesä-kaupunkifestivaalin esiintyjäkaarti on valmiina pohjoisen valloitukseen. Heinäkuun puolivälin juhla on tunnetuimpien suomalaisten iskelmämuusikoiden yhteiskattaus. Rovaniemelle IskelmäKesä rantautuu nyt kolmatta kertaa.

LEOn festarikesä käynnistyy

Mukaan on saatu keväällä Emma- palkintoa juhlinut uusi kasvo LEO. Hänelle kyseessä on ensimmäinen oikea festarikesä, varsinainen festivaalikorkeakoulu. Joensuuta lukuun ottamatta LEO esiintyy kaikilla kahdeksalla festivaalipaikkakunnalla niiden molempana päivänä.

– Olen todella innoissani, että pääsen soittamaan IskelmäKesä-festivaaleille. Tuleva kesä on ensimmäinen oikea festarikesäni, hehkuttaa LEO pian alkavaa kesää.

Anna Eriksson tekee paluun lavoille

Heinäkuun puolessa välissä Ounaspaviljongin lavalla nähdään myös lukuisista hiteistään tunnettu Anna Eriksson, joka tekee paluun festivaalilavoille.

– Viime vuodet ovat menneet hurjaa vauhtia. Olen työskennellyt koko ajan intohimoisesti ja opetellut uusia taitoja. Kun sain kutsun kesän festivaalilavoille olin tietysti innoissani. Viimeisestä onkin jo aikaa! Ohjelmiston kokoan isoimmista hiteistä ja Mana-levyn kappaleista, joita en ole juurikaan esittänyt livenä. Bändi tulee olemaan huikea, joten maltan tuskin odottaa. Ihanaa palata yleisön eteen, tunnelmoi Anna tulevan festarikesän alla.

Kattava esiintyjäkaarti Ounaspaviljongilla

Kavalkadi on vahva, ja mukana on monta muutakin Suomen iskelmätaivaan komeettaa.

Lavaa taatusti käyttävät hyväkseen loistavista live-esiintymisistään tunnettu pohjoisen kävijä Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani, keväällä Vain Elämää -tähtenä nähty Danny, viime kesänä uuteen huumaan noussut Dingo, keikkalavoilla kiertävä Jari Sillanpää, 40-vuotisjuhliaan viettävä Popeda, viime vuonna Vain Elämää –ohjelmassa hurmannut Laura Voutilainen ja vuodesta toiseen suursuosiota nauttiva Yö.

Kauniissa rantamaisemassa sijaitseva Ounaspaviljonki on täydellinen tapahtumapaikka isolle kesätapahtumalle. IskelmäKesä-kaupunkifestivaali rantautuu kesän aikana Rovaniemen lisäksi myös Poriin, Kouvolaan, Espooseen, Lahteen, Joensuuhun, Hyvinkäälle ja Riihimäelle. Liput ovat myynnissä os. Lippu.fi / Tiketti / Ticketmaster