Paula Koivuniemi kruunaa Kuninkuusravien iltajuhlan 28.7.

Kuninkuusravien iltajuhlassa 28. heinäkuuta nähdään ja kuullaan Paula Koivuniemeä. Kuva: Paula Koivuniemi.

Heinäkuun lopulla Rovaniemen kaupungin valloittaa Kuninkuusravit. Raveissa kävijöitä ja muitakin kaupunkilaisia hellitään tuolloin tuhdilla musiikkipaketilla perjantaina 27.7. ja lauantaina 28.7.

Rockväki asettuu Ounaspaviljongille perjantaina, iskelmään tykästynyt väki iltajuhlaan lauantaina. Iltajuhlan kunnioitettu, ihailtu ja arvostettu iskelmän papitar Paula Koivuniemi nousee Ounaspaviljongin lavalle Kuninkuusravien iltajuhlassa 28.heinäkuuta.

Ounaspaviljongin lavalla iloa kansalle tuovat lisäksi hurmaava iskelmätähti Anne Mattila, tänä vuonna Vuoden Iskelmä -Emmalla palkittu Matti Esko, suosittu tanssiorkesteri Finlanders, viime vuonna Iskelmä-Finlandian voittanut kestosuosikki Markku Aro sekä laulajana jo usean vuoden keikkaa heittänyt mäkikotka Matti Nykänen.

Kuninkuusravien iltajuhlat
Ounaspaviljonki, la 28.7.2018 klo 18-02. K18