Lapista leikki- ja liikuntavälineet maailmalle

Teemapuistojen suosio kasvaa. Lappset Creative on toimittanut lukuisia teemoitettuja aktiviteettipuistoja eri puolille maailmaa. Kuvassa loppukeväästä Saksaan Günzburgin kaupungissa sijaitsevaan Legolandin elämyskeskukseen valmistunut Lego-teemainen merirosvolaiva. Günzburg sijaitsee Etelä-Saksassa, Baijerissa. Kuva: Legoland Deutschland Resort.

Liikuntavälineitä ja teemapuistoja syntyy Lapissa ja ne matkustavat maailmalle.

Matkailua ajatellaan useimmiten ihmisten liikkumisena paikasta toiseen, kotimaasta ulkomaille ja ulkomailta tänne. Matkailu voitaisiin nähdä myös lappilaisten tuotteiden matkana maailmalle, kuten Lappsetin tapauksessa.

Mukavaa isoille ja pienille

Rovaniemeläinen perheyritys Lappset Group Oy suunnittelee, valmistaa ja asentaa leikki- ja liikuntapaikkavälineitä, ulkokalusteita sekä teemapuistoja. Tuotteiden matka ei suinkaan rajoitu Lappiin ja kotimaahan. Ne tuovat leikin ja liikunnan iloa sekä elämyksiä yhteenlaskettuna miljoonille eri-ikäisille ihmisille lähes ympäri maailmaa.

Lappsetin Rovaniemen tehdas työstää kestävästä, ekologisesta ja luontaisesti uusiutuvasta raaka-aineesta – pohjoissuomalaisesta männystä – ulko- ja sisätiloihin tarkoitettuja vakiotuotteita sekä yhä useammin asiakkaalle räätälöityjä yksilöllisiä kokonaisuuksia.

Brändi edellä

Kansainvälisesti tunnettujen ja suosittujen lastenbrändien kanssa yhteistyössä tehtävät teema- ja aktiviteettipuistot kasvattavat suosiotaan. Niitä rakennetaan Lappset Creativen toimesta Euroopan lisäksi Kiinaan ja Yhdysvaltoihin.

Joulupukin pääkaupungissa valmistetut tuotteet matkaavat laajasti eri puolille maapalloa. Lappsetin yhdeksän tytäryhtiön verkosto ulottuu kahdeksaan eri maahan: Ruotsiin, Ranskaan, Isoon-Britanniaan, Saksaan, Alankomaihin, Viroon, Kiinaan ja uusimpana Yhdysvaltoihin.

Kun tähän lisätään yli 50 maahan ulottuva jakelijaverkosto, tuotteet löytävät tiensä Pohjoismaiden ja Euroopan lisäksi Aasiaan, Australiaan ja Uuteen-Seelantiin, Lähi-Itään sekä Pohjois-Amerikkaan; Yhdysvaltoihin ja Kanadaan.

Yksittäisiin Lapin pääkaupungista lähtöisin oleviin leikkipuistoihin saattaa törmätä niinkin eksoottisissa kohteissa kuin Curaçaon saarella, Saint Martiniquella, Guadeloupella, Australiassa tai Uudessa-Seelannissa.