Lumen ja jään elämyksiä ympäri vuoden

Kesän merellistä tunnelmaa pääsee nauttimaan Kemissä Summer Seaside Glasshouse Villassa. Kuva: Kemi Tourism Ltd.

Kemin kaupungin kuuluisin nähtävyys, Jäänmurtaja Sampon rinnalla, on LumiLinna. Se tarjoaa ensi talvesta lähtien lumen ja jään seikkailua ympäri vuotta entisen muutaman kuukauden sijaan.

Ympärivuotisessa LumiLinnan kylmätilassa toimii mm. Lumiravintola ja jääbaari. Rakennukseen tulee myös iso ja lämmin ravintola kesäterasseineen, sauna ja kokoustilat, hyvinvointi- ja ohjelmapalveluita sekä jäätelöbaari, jossa tarjoillaan talon omaa jäätelöä.

Talvella alueelle nousee tuttuun tapaan linna, jonka muurien sisällä yövytään LumiHotellissa ja seikkaillaan mm. tuubimäessä.

Ainutlaatuinen majoitus meren äärellä

LumiLinna-alueella meren äärellä sijaitsevat viehättävät pienhuvilat, Seaside Glass Villas. Niissä majoitut luonnon rauhassa, aivan Kemin keskustan kupeessa lyhyen kävelymatkan päässä kauniista sisäsatamasta, jossa palvelevat lukuisat rantakahvilat ja terassit. Alueella palvelee kesäisin myös LumiLinna Camping hyvine palveluineen.