Rakastu Sodankylään

Sodankylään kuuluu rakastua. Sen voi osoittaa t-paidalla, pinssillä, kynällä, mukilla, kassilla. Yes Love! Kuva: Visit Sodankylä

Se on mahdollista uusilla Mie rakastan Sodankylä -tuotteilla, joita saa Sodankylän matkailuneuvonnasta.

Tuttujen valkoisten pipojen, kassien ja t-paitojen lisäksi tuotteita saa myös mustana. Uusia tuotteita ovat heijastimet, avainnauhat, Sodankylä-aiheiset pinssit ja eläinaiheiset Miiko -avaimenperät. Tarjolla on mukeja ja muistikirjoja. Vauvaperheen voi yllättää ruokalapulla tai bodylla (koot 0-24kk).

Matkailuneuvonnasta saa myös Sodankylän kartta -sisustusjulisteita kahdessa eri koossa. Kirjavalikoimassa ovat Sodankylässä syntyneen Uni Ojuvan esikoisteos, runokokoelma Asentopuu, jonka runoja Ojuva on kirjoittanut muun muassa Sodankylän Askassa. Toinen on paikallisia raaka-aineita ja reseptejä esittelevä Sodankylän herkut Riitta Paavilaisen tapaan -ruokakirja.

Museo-Galleria Alarieston uusittuun näyttelyyn pääsee tutustumaan arkisin kello 9-16.