Sielunmaisemia Pallaksen luontokeskuksessa

Anna-Leena Nordbergin Sielunmaisemia - Soulscapes valokuvanäyttelyssä Pallaksen luontokeskuksessa on esillä maaliskuun loppuun asti töitä, jotka kuvaavat pohjoisen kahdeksaa vuodenaikaa. Kuva: Anna-Leena Nordberg.

Anna-Leena ”Ansku” Nordberg on Sirkassa asuva freelancer valokuvaaja. Hänellä on ollut useita näyttelyitä Tunturi-Lapin alueella kuten Särestöniemi-museolla sekä kirjastoissa.

Sielunmaisemiensa merkityksen Ansku on löytänyt muutettuaan kotiseudultaan ensin pois. 15-vuotiaan Anskun oli päästävä kotoaan Sieppijärveltä teatterin perässä etelämmäs Suomeen. Kahdeksassa vuodessa kasvanut kaipuu Väylän varren ja Tunturi-Lapin kotimaisemiin toivat hänet takaisin kotiseudulleen jouluna 2008. Tästä alkoi näiden tärkeiden paikkojen tallentaminen kameralle. Lisää Anna-Leenasta löydät hänen kotisivuiltaan www.annalee.fi sekä Instagramista @annaleelapland