Lappilaista tunnelmaa kekäleitten äärellä

Levin Kekäle Bar&Grill ravintolan hiiligrillin kekäleiden loimun tunnelma välittyy pöytiin saakka. Kuva: Levi Hotel Spa.

 

 

Levi Hotel Span uusin ravintola, Kekäle Bar & Grill avasi ovensa viime syksynä ja tarjoilee suomalaista ruokaa suoraan avoimesta hiiligrillistä. Ravintolaa oli suunniteltu jo vuosia.

– Kekäleessä on kaksi puolta, sillä halusin, että ravintolassamme vierailu ei ole vain staattista syömistä, vaan kokonaisvaltainen elämys, liiketoimintajohtaja Juha Partanen visioi.

Hiiligrilli luo tunnelmaa

Keskiössä on avoin hiiligrilli, joka luo tilaan oman erityisen tunnelman. Ruokaa tehdään niin lähellä asiakasta, että kekäleiden loimu näkyy pöytiin saakka.

– Tarjoilemme modernilla tavalla perinteistä suomalaista ruokaa. Meillä voi nautiskella vaikkapa graavattua rautua, poron ulkofileetä ja mustikkapannacottaa. Raaka-aineina käytämme mahdollisuuksien mukaan lähiruokaa.

Päivällä Kekäleen baariin voi tulla suoraan rinteestä nauttimaan baarimenusta ja oluesta. Illalla tila muuntautuu fiiniksi cocktailbaariksi, jossa tiskin takana häärii rusettikaulainen tarjoilija.

– Baarista voi tilata herkullisia cocktaileja, konjakkia tai viskiä laajasta valikoimastamme.

Kekäle on avoinna kevätsesongin loppuun asti. Kesällä ravintolalla on mahdollisuus järjestää pop up -tapahtumia, joissa grillataan ulkona.

 

Teksti: Elina Viitanen