Rovaniemen Autoklinikka uudistui

Teollisuustiellä uusiin tiloihin päässyt Rovaniemen Autoklinikka avasi ovensa huhtikuussa. Kuva: Rovaniemen Autoklinikka

Autoklinikka Rovaniemi palvelee asiakkaitaan uusissa, viihtyisissä tiloissa Teollisuustiellä. Uudessa korjaamossa on panostettu erityisesti asiakkaiden viihtyvyyteen. Asiakastila on nyt tilava ja viihtyisä.

Korjaamon avajaisissa huhtikuussa asiakkaille tarjottiin edullisia tuulilasinkorjauksia, peltiseppien työnäytöksiä ja pysäköintivinkkejä. Työnäytöksissä Autoklinikan peltisepät näyttivät, miten kolhu oikenee nopeasti ilman maalausta PDR-tekniikalla ja CAP-Autokoulun ammattilaiset tarjosivat kullanarvoisia vinkkejä pysäköintiin. Lisäksi tuulilasivahingon pääsi korjauttamaan edullisesti ja laajemman vaurion tuomaan vahinkotarkatukseen ilman ajanvarausta.

Kevät tuo kivirikot tuulilasiin

– Kevään tullen pienet kivet lentävät teillä taas, ja monilla voikin jo olla iskemä tuulilasissa. Alle kahden euron kolikon kokoiset iskemät on yleensä mahdollista korjata turvallisesti ilman lasin vaihtoa. Jos asiakkaalla on lasivakuutus, korjaus on veloitukseton, eli vakuutusyhtiö maksaa tuolloin korjauskustannukset kokonaisuudessaan, kertoo työnjohtaja Jussi Tyvitalo.

– Toivotamme kaikki tervetulleiksi tutustumaan uusiin, viihtyisiin tiloihimme Rovaniemellä sekä tietysti myös aina, kun vahinko tien päällä yllättää. Vaikka ikävän asian hoitaminen on harvoin mukavaa, me Autoklinikalla haluamme tehdä siitä ainakin helppoa, kertoo autoklinikan Pentti Oksanen.

Autoklinikka Rovaniemi palvelee tavallisesti arkisin kello 8-16.

 

Lappilainen