Yrityskauppojen välittäjä Rovaniemelle

Juha Hotin taustalla on yli 30-vuotinen ura mm. yritysten johtajana, toimitusjohtajana ja asiantuntijana. Kuva: Suomen Yrityskaupat Oy..

Suomen Yrityskaupat Oy on laajentanut toimintansa Lappiin. Lapin aluejohtajaksi ja yritysvälittäjäksi Rovaniemen konttoriin on valittu Juha Hotti.

– Tämä avaa ihan uudet mahdollisuudet alueen yrityksille onnistua yrityskaupoissa. Yrityksiä perustetaan, ostetaan ja myydään Lapissa jatkuvasti. Kiinnostus yrittäjyyttä kohtaan on lisääntynyt ja Lappiin perustettiin viime vuonna yli 1000 uutta yritystä, josta pelkästään Rovaniemelle 429, kertoo Juha Hotti.

Ammattilaiset apuna

Suomen Yrityskaupat Oy:n ostajarekisterissä on yli 22 000 kontaktia ja myytäviä yrityksiä yli 500.

– Haluaisin mahdollistaa lappilaisten yritysten jatkuvuuden, työpaikkojen säilymisen ja jopa lisääntymisen onnistuneilla yrityskaupoilla ja sukupolvenvaihdoksilla. Tyypillinen välitystoimeksianto sisältää kaikki yrityskauppaan tarvittavat toimenpiteet, kaikki yhdessä paketissa yhdeltä luukulta alustavan neuvonnan ollessa maksutonta.