Kemi esillä Magic in Lapland TV-sarjassa

Kemi on mukana 5-osaisessa TV-sarjassa, jossa esitetään pohjoiseen matkaaville sopivia käyntikohteita. Kuva: Magic in Lapland.

TV-sarja Magic in Lapland on viisiosainen englanninkielinen sarja, jossa nähdään Lapin kohteista Kemi, Levi, Saariselkä, Pallas-Yllästunturien kansallispuisto ja Kilpisjärvi. Kemistä sarjaan valikoituivat LumiLinna, Jäänmurtaja Sampo ja alueen pari muuta matkailullisesti merkittävää kohdetta.

– Luonto näyttäytyy upeassa lumivaipassa ja meren jää tarjoaa eksotiikkaa ja sarjan luonteeseen sopivaa mystiikkaa katsojalle. Miljöömme loivat oivat puitteet taianomaisiin kuvauksiin ja uskomme, että erilaisen konseptin kautta kiinnostus herää katsojalla uudella tavalla tarjoamiimme elämyksiin, kertoo Kemin Matkailu Oy:n kokemusjohtaja Noora Barria.

Ensimmäisenä Suomessa sarjaa esittää Finnair.