Valokuvia Hetassa

Pertti Kaikkosen Linnunrata ja revontuliharsoa Posion taivaalla on esillä Hetassa 31.7. asti.

Kuusamossa syntyneen Pertti Kaikkosen kuvia on nähtävillä 31.7. asti Tunturi-Lapin luontokeskuksessa Hetassa.

Pohjoisen taikaa – näyttelyn asettaja Pertti Kaikkonen on harrastanut valokuvausta lähes viisi vuosikymmentä. Pohjoisen luonto eri vuodenaikoina on ollut hänelle ehtymätön ja mieluisa kuvauskohde. Valokuvauksessa hänelle ovat tärkeitä luonnon valo ja sen monipuolinen käyttö sekä kuvan sommittelu. Näyttelyn kuvat on otettu enimmäkseen 2000-luvulla, mutta esillä on muutamia vanhempiakin otoksia diakuvauskaudelta, joka kesti yli 30 vuotta.

2000-luvun alussa hankittu mökki Enontekiöltä on toiminut Kaikkosen Lapin vaelluksilla ja etenkin Käsivarren luonto- ja kuvausretkillä oivallisena tukikohtana.