Nuku yö ulkona 31.8.

Nyt unille ulkosalle! Suomen luonnon päivä 31.8. on yksi tapa löytää paikkansa luonnon keskeltä. Kuva: Sampsa Sulonen/Suomen Latu.

Maailman pohjoisin Metsähotelli nousee Kiilopäälle, kun väkeä houkutellaan nukkumaan yö ulkona Suomen luonnon päivänä lauantaina 31.8.

Urho Kekkosen kansallispuiston tunturimaisemiin nouseva maailman pohjoisin Metsähotelli suo sijan ainakin 400 hengelle. Metsähotellissa on erilaisia majoitteita, kuten retkeilyteltta, riippumatto tai paikka perinteisessä puolijoukkueteltassa. Ja mikä parasta: Majoittautuminen Metsähotellissa on täysin ilmaista!

Tunturien tunnelmaa ja lähestyvän syksyn väriloistoa pääsee seuraamaan ennen yötä, osallistumaan päiväretkelle Kurujen kierrokselle ja huiputtamaan itse Kiilopää. Päivällä pääsee myös kokeilemaan eri liikuntalajeja opastetusti.