Naiskauneutta nykyajassa

Nykyaikaisessa mallikisassa nättinä oleminen on vain yksi asia, jonka perusteella sopivin ehdokas valitaan parhaaksi. MIss Rovaniemi -kisassa tehdään myös vapaaehtoistyötä. Innostajana toimii Kate Suopajärvi. Kuvat: Matiné

Mallikisoja lappilaisittain tarjoaa mallitoimisto Matinén nykyaikainen katselmus, jossa valitaan vuoden 2019 Miss Rovaniemi. Finalisteja kisassa on neljä, kokorajoituksia ei ole, mutta kaikilla tulee olla jokin sidos Rovaniemeen. Pääpaino on mallien kouluttamisessa. Menestynein malli kruunataan Miss Rovaniemeksi.

Muutakin kuin mallina olemista

– Ehdokkaat harjoittelevat kuvausmallintyötä, promoamista, näytösmallintyötä sekä tekevät hyväntekeväisyystempauksen maahanmuuttajanaisten parissa. Mallin työ on muutakin kuin nättinä olemista, se on muun muassa asiakaspalvelua, myyntiä ja markkinointia, kertoo Mallitoimisto Matinén tuottaja Arctic Cherry eli Kate Suopajärvi.

Miss Rovaniemellä on mahdollisuus työllistyä sekä freelancerina että mallitoimiston kiertueella eri puolilla Suomea. Tuotepalkintojen lisäksi valituksi tullut saa koulutusta ja mentorointia alalle sekä paikan malligalleriasta missivuotensa ajaksi.

 

Neljä finalistia Rovaniemen puolesta

Finalisti 1 Reija kuvailee itseään positiiviseksi ja pirteäksi. Rovaniemi on hänestä pieni, kaunis historiaa ja kulttuuria täynnä oleva kaupunki, jossa asuu ystävällisiä ihmisiä. Finalisti 2 Mirva-Mari kertoo olevansa motivoinut, lämminhenkinen, innostunut, yhteistyökykyinen ja idearikas. Hän kuvailee Rovaniemeä paikaksi,johon liittyy paljon rakkaita muistoja. Erityisen Rovaniemestä tekevät leppoisat ihmiset ja kaunis luonto, varsinkin talvella kaupunki on satumainen paikka. Finalisti 3 Taru kertoo olevansa persoonallinen, avarakatseinen, pirteä ja karismaattinen. Rovaniemi on yksi kauneimmista ja rauhallisimmista kaupungeista, luonto kaunista, ihmiset yhteisöllisiä ja ystävällisiä ja paikka, jossa on paljon muutakin annettavaa kuin lumi, porot ja joulupukki. Finalisti 4 Laura kertoo olevansa avoin, ystävällinen, hyväntahtoinen ja perhekeskeinen. Hänen mielestään Rovaniemi on taianomainen paikka, jossa on vaihtelevat maisemat tuntureista joenuomaan. Löytyy tapahtumia, monikulttuurisuutta, mahtavat ihmiset ja paikka on kuin tuhkasta noussut feenix; on tärkeää muistaa juurensa, jotta voi nähdä, mihin on yltänyt.

 

Xmas Beauty 1.11. tuo ehdokkaat esiin

Ehdokkaat esitellään perjantaina 1.11 klo 17.30 Xmas Beauty partyssa Sampokeskuksessa. Tapahtuma on maksullinen ja sisältää muotishown, purtavaa, pikkujoulutarjouksia ja pikkujoululahjan, jonka arvo on n.50€. Lipputilaukset os. [email protected]

 

Hyväntekeväisyysilta 17.11.

Mallit osallistuvat Beauty Night hyväntekeväisyysiltaan sunnuntaina 17.11. maahanmuuttajanaisten parissa kello 16-18 Rovaniemen Kansalaistalolla. Silloin naiset saavat käsihoitoja, kynsien leikkausta, kasvohemmotteluja, tietoa ihonhoidosta ja mahdollisuuden kokeilla eri kauneudenhoitotuotteita. Illan aikana nähdään myös pieni muotinäytös. Ilmoittautua voi os. [email protected]

 

Black Friday kruunajaisilta 29.11.

Miss Rovaniemi kruunataan Black Friday- tapahtumassa 29.11. klo 19 Sampokeskuksessa. Muotinäytökset kello 17 ja 19 järjestetään yhteistyökumppanien Sensuelle ja XL Ellen kanssa. Muita Miss Rovaniemen yhteistyökumppaneita ovat mm. Kukka-Aitta, Kaiverrus Kallio sekä Arctic Warriors.

 

Lappilainen