Upeasti soitellen pitkin tunturia

Lapin sotilassoittokunta juhlistaa 50-vuotisjuhlavuotta Lapland Imagery musiikkivideolla. Tämä hyvänmielen tilausteos on vuoden uurastuksen tulos, ja upea sellainen. Ohjaaja Alexander Kuznetsov on saanut Ilari Hylkilän viisiosaisella tilaussävellyksellä katsojat ja kuulijat hurmaantumaan, ja nyt videon pääsee katsomaan myös Youtubesta.

Tunnetta sydämiin

Silmänurkat ovat kostuneet ja tunteet nousseet pintaan konserteissa, joissa videoesitys on jo nähty. Maisemat kauniissa Lapissa ovat vakuuttaneet katsojat ja tekijät siitä, että tuotos on merkittävä kulttuuriteko. Videolle toivotaan myös kansainvälistä näkyvyyttä ja sitä saa jakaa tuttaville, vaikka jouluisena tervehdyksenä täältä kotitunturien kupeesta.

Linkki Youtube -soittolistaan: https://www.youtube.com/watch?v=8xf26jm8dEI&list=PL8R_6btBvua7iU2ixv9gUdBHuvvF6fG_p

 

Riitta Kemppainen-Koivisto