Iloa päivään! Kittilässä treenataan

Kittilässä mennään yhteinen vastuu edellä ja jätettiin jokaisen yksilön tarpeet toiseksi. Näin Laura Peipon johdolla koko Levi Wellness Clubin henkilökunta päätti muuttaa liikuntapalveluitten konseptiaan kevään korvalla.

Laura kirjoittaa pitkässä viestissään Facebookissa toivoen ymmärrystä niille, jotka ovat tottuneet salilla kulkemaan ja pitämään yllä kuntoaan. Ylimääräisiä kohtaamisia vältetään nyt ja sali sulkeutui. Myös pienryhmät sekä PT-tunnit jäivät toistaiseksi tauolle.

Levi Wellness Club on kiinni niin kauan, kuin tarpeellista on ja sinne ladatut kuntosalikortit ovat katkolla. Kävijät saavat jatkaa salitreenejä samalla kortilla kun tilanne tasaantuu tai halutessaan saavat korvauksen, kun ovat yhteydessä os. [email protected]

Välineet vuokralle kotitreeneihin

Spasta vuokrattujen jumppavälineitten vuokra-aika jatkuu niin kauan, kunnes muukin toiminta jälleen käynnistyy. Jotta mahdollisimman moni jatkaisi treenejä, niin välineitä vuokrattiin kotitreeneihin. Vuokrattavana oli kahvakuulia, jumppapalloja, painopalloja, käsipainoja, levypainoja, kuminauhoja, joogamattoja, blokkeja ja muita välineitä hintaan 10 €/väline.

FB-treenit jatkuvat

–  Jatkamme yhä edelleen treenien vetämistä suljetussa Facebook-ryhmässä osoitteessa Levi Wellness Club // TREENIRYHMÄ.  Tarjolle tulee myös ihan uusi mahdollisuus, ohjaajien räätälöity kotitreeni niille, jotka ehtivät hakea salilta jonkun välineen vuokralle. Ohjaus hoituu niin, että ohjaaja opastaa henkilökohtaisesti liikkeissä Skypen tai Facetimen/WhatsApp-videopuhelun kautta ja kirjottaa treeniohjelman suoraan sähköpostiin.

Kannustus kantaa

Laura kiittelee uskomattoman paljosta kannustuksesta ja tuesta, jota Levi Wellness Club on saanut.

– Jokainen viesti ja kannustus on auttanut meitä menemään eteenpäin ja ne ovat antaneet toivoa siihen, että tästä selvitään. Emme olisi koskaan uskoneet, miten moni haluaa meille hyvää ja miten tärkeä osa olemme monen elämää. Olemme liikuttuneet kyyneliin kaikesta siitä mitä me olemme teiltä saaneet. Tekonne vetää jopa meidän puheliaan porukan todella hiljaiseksi ja nöyräksi. Olemme päättäneet antaa kaiken tämän hyvän takaisin tavalla tai toisella.

Levi Wellness Clubilla on myynnissä edullisia kuukausikortteja ja mahdollisuus kannattajajäsenyyteen os. https://ssl.eventilla.com/event/xOYQ6

– Nyt kannattaa jo varmistaa, että treenit jatkuvat kaiken tämän jälkeenkin.

Apua tarpeeseen

Koska yrityksen henkilökunnalla vapautui paljon ylimääräistä aikaa, niin he ovat yhä edelleen valmiita auttamaan.

– Jos tarvitset apua kaupassa käyntiin, lumitöihin, koiran ulkoilutukseen tai mihin tahansa, niin me autamme. Sinun tarvitsee vain pyytää. Pyydä apua osoitteessa [email protected]

Kannattajahupparit tilauksessa

Levi Wellness Club saa piakkoin omat hupparit. Niihin saa toivoa väriä yrityksen Facebook-sivulla ja Instagram-tilillä. Voit esittää värin lisäksi toiveita myös koon suhteen. Kaikki hupparit toimitetaan joko Matkahuollon kautta tai Levin alueella kotiovelle.

– Ostamalla hupparin tuet toimintaamme ja autat meitä pitämään huolen, että hommat rullaavat tämän kaiken jälkeenkin, Laura kannustaa ja toivoo.

Tunnelmia yrittäjän omasta kynästä

” Olen kirjaimellisesti itkenyt pelosta, huolesta, liikutuksesta, onnesta, toivosta ja epätoivosta näinä päivinä enkä halua sitä mitenkään peitellä. Levi Wellness Club ei ole vain sali eikä se ole minulle vain työ, vaan se on jotain paljon enemmän.

Te asiakkaat ja koko henkilökuntani olette kuin perhettä minulle. Olen antanut itsestäni niin paljon tälle yritykselle ja teille asiakkaille, mutta olen saanut teiltä jotain niin paljon enemmän. Olen uskaltanut tehdä rohkeita päätöksiä tässä matkan varrella, koska olen tiennyt, että te seisotte takanani.

Levi Wellness Club on kuin koti minulle, jonka vuoksi on vuodatettu kyyneleitä ja hiton paljon hikeä. Se on paikka, jonne olen halunnut, että jokainen voi tulla sellaisenaan kuin on ja jossa jokainen hyväksytään sellaisena kuin on.

Olen jotenkin aina tiennyt, että teinpä mitä tahansa niin te minun ja meidän jengi seisotte takanani. Olen enemmän kuin kiitollinen kaikesta siitä mitä olen teiltä saanut. Olen saanut lukemattomia kannustusviestejä, jotka antavat uskoa siihen, että kyllä me tästä selvitään.

Nyt ei ole se hetki, kun kinastellaan, kuka tekee oikein ja kuka väärin, koska totuus on se, että meistä kukaan ei tiedä, mikä on oikein ja mikä on väärin, koska emme ole olleet koskaan tällaisessa tilanteessa aikaisemmin. Jokainen toimii niillä taidoilla, tiedoilla sekä resursseilla mitkä on käytettävissä juuri nyt.

Levi kokee nyt ison takaiskun ja tiedän, että monet käy juuri nyt näitä samoja tunteita läpi. Mutta tiedän, että jos me kaikki nyt puhallamme yhteen hiileen, niin me selviämme tästä ja teemme tästä paikasta entistäkin upeamman kohteen. Me tarvitsemme nyt enemmän kuin koskaan toisiamme ja toivon, että jokainen meistä löytäisi itsestään vahvuuden auttaa heitä, jotka apua tarvitsee.

Halusin vain sanoa teille, että en pystyisi tähän ilman teitä.”

Ystävällisin terveisin

Laura Peippo

Levi Wellness Club Oy