Viisi kieltä, raikas ulkoasu

Saamelaismuseo Siida Inarissa tulee tutuksi uusittujen nettisivujen myötä.  Tämä visuaalinen retki kannattaa tehdä ennen kuin matkaa paikan päälle. Kuva: Siida.

Saamelaismuseo ja Ylä-Lapin luontokeskus Siidan nettisivut kokivat uudistuksen viime syksynä. Uutta ovat myös Siidan fyysisten tilojen laajennus, peruskorjaus, näyttelyuudistus ja kokoelmasiirrot.

Nettiuudistuksen myötä tiedonkulkua edistävät sivuston raikas ulkoasu, mobiilioptimointi ja laaja kielivalikoima, siida.fi nettisivu on viisikielinen. Suomen, englannin ja pohjoissaamen rinnalla voi museon toimintaa seurata inarin- ja koltansaamen kielillä. Museo- ja luontokasvatuksessa, näyttelytoiminnassa ja hankkeissa Siidan arjessa toimitaan kaikilla kolmella Suomessa puhutulla saamen kielellä.

Jatkossa pääsyliput myös suoraan netistä

Matkailumyynnissä Siida oli ensimmäisten museoiden joukossa, jonka pääsyliput voi ostaa netistä verkkokaupan kautta. Maksuvälineiksi verkkokauppa hyväksyy kotimaiset verkkopankit sekä useimmat luottokortit.

1.6. alkaen museot ja näyttelyt eri puolilla Suomea avaavat ovensa. Seuraa Siidan aukaisemista tarkemmin ja tutustu Siidaan tätä kautta: www.siida.fi