Levillä mittava investointiohjelma

Kesäkausi käynnistyy Levillä juhannusaattona 19.6. Kuva: Lappilainen

Levillä on tehty pitkäjänteistä työtä ympärivuotisen matkailun kehittämiseen jo vuosia.

Tänä kesänä Levi Ski Resort investoi 1,5 miljoonaa euroa kesäpalveluiden ja rinnealueiden kehittämiseen. Näin voidaan tarjota enemmän monipuolisia palveluita ja elämyksiä Tunturi-Lapin upeissa maisemissa.

– Levi on yksi Suomen suosituimmista laskettelukeskuksista, mutta tavoitteenamme on kehittää kesäpalveluitamme entisestään ja olla Pohjois-Euroopan kiinnostavin, ympärivuotinen aktiviteetti- ja elämyskeskus. Ympärivuotisen matkailun kehittäminen on tärkeää myös alueen elinvoimaisuudelle, kertoo Levi Ski Resortin toimitusjohtaja Jouni Palosaari.

Kesäpalveluiden kehittäminen tärkeää

Levin kesäpalvelut tarjoavat jo monenlaista tekemistä. Tänä kesänä Levillä luodaan lisää mahdollisuuksia pyöräilylle sekä Activity Parkin alueen ulkoilma-aktiviteetteihin.

Levi Bike Parkiin rakentuu uusi Village Trail, jonka tavoitteena on olla Suomen pisin hissillä lähestyttävä pyöräreitti. Nykyisten reittien perusparannusta jatketaan ja suunnitteilla on myös harjoitusalue, jossa perheen pienimmätkin pääsevät helposti ja turvallisesti mukaan pyöräilyn saloihin. Levitunturin ympäri kiertävää pyöräreittiä kunnostetaan ja lisätään pyöräkalustoa. Vuokraamoista löytyy lähes 200 pyörän valikoima maastopyöriä, fatbikeja, enduro- ja alamäkipyöriä. Sähköavusteisia pyöriä valikoimista löytyy 50.

Aktiivisille elämyksiä

Activity Park saa kaksi uutta Pickle Ball -kenttää ja kartingradan. Alueelta löytyy jo monipuolinen tarjonta aktiviteetteja: seikkailupuisto vaijeriliukuineen, North-trampoliinipuisto, pumptrack-rata, skeittiparkki, tenniskenttä, lasten liikenne- ja leikkipuisto sekä minigolf- ja frisbeegolf-ratoja.

– Olemme viime vuosina pyrkineet aktiivisesti kehittämään Levi Activity Parkin alueen palveluita asiakkaiden toiveiden mukaan ja uudet palvelut ovat erittäin hyvä lisä alueen kattavaan valikoimaan. Viime vuonna alueelle uutuutena avautuivat North-trampoliinipuisto sekä pumptrack-rata ja olemme saaneet niistä paljon positiivista palautetta. Toivon mukaan myös tämän kesän uudistukset otetaan innolla vastaan, kommentoi Levi Ski Resortin liiketoimintajohtaja Marko Mustonen.

 

 

Lappilainen