Verkkovalmennuksista potkua

Kaisa Mansikka, Työelämävalmentaja, Arffman Oy. Kuva: Kaisa Mansikka

Pitkin kevättä vahvistui kaikissa Lapin koulutuspaikossa verkossa toimimisen taito. Netin kautta koulutusta on jo vuosia annettu kajaanilaisessa Arffman valmennusyrityksessä. Oppijoina ovat työnhakuun ja urasuunnitteluun tukea tarvitsevat. Tuossa työssä opintojen etenemistä olen ollut auttamassa jo pitkän aikaa työelämävalmentajana.

Arffman on Kajaanissa pääpaikkaansa pitävä valmennusyritys. Yritys on toiminut vuodesta 1993 Kajaanista käsin ympäri Suomea valmennuksissa ja kotoutumiskoulutuksissa. Erityisesti Arffman auttaa muita yrityksiä kehittymään.

Työelämävalmentajan työ on tavoittaa eri puolilla Suomea asuvat digialustalle keskustelemaan ja uutta taitoa hankkimaan.

Olen työskennellyt verkkovalmennuksissa ja koulutuksissa vuosien ajan, joten ihan tuore digiloikkaaja en ole. Työkseni autan ihmisiä löytämään uuden suunnan työelämään, kartoitan osaamiset, etsin töitä koko ajan valmennusasiakkaille, soittelen ja mätsään työnantajia ja tekijöitä.

Työtäni on miettiä erilaisia koulutusvaihtoehtoja jos asiakas haluaa opiskella ja täydentää ammattitaitoaan ja lähteä ihan uutta ammattia opiskelemaan. Suosittelen lämpimästi myös työkokeilua tutustumisjaksona kiinnostavaan yritykseen. Monet asiakkaat ovat työkokeilun kautta työllistyneet pitkänkin työttömyysjakson jälkeen.

Arffmanin valmennuksia ovat työhönvalmennus, osaamis-ja ammattitaitokartoitus, Kompassi-valmennus ja nuorille suunnattu Nuotti -valmennus. Nämä kaikki pyörivät kesän ajan kätevästi verkossa. Jos pähkäilet, mitä tekisi kesällä, ja korona vei kesätyöt, niin tule mukaan valmennukseen. Me autamme sinua löytämään uuden polun työelämään!

Lisätietoja valmennuksista https://www.te-palvelut.fi/te/fi/tyonhakijalle/tukea_tyollistymiseen/tyohonvalmentaja/index.html