Vapapäivä-kalastustapahtuma 5. 9.

Vapapäivä-uistimen on valmistanut Kuusamon Uistin. Nimikkouistin ei ole myynnissä, vaan sellaisen saa ainoastaan osallistumalla tapahtumaan. Kuva: Metsähallitus.

Kaikkien alaikäisten ilmainen kalastuspäivä eli Vapapäivä järjestetään lauantaina 5.9., jos kokoontumiset ovat tuolloin turvallisia. Tapahtuma kerää vuosittain yli tuhat lasta ja nuorta Metsähallituksen kalastuskohteille eri puolilla Suomea. Koulujen alkamisen kunniaksi päivän järjestävät Metsähallitus ja Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö SVK.

Ohjatuissa kohteissa alkaa toiminta kello 10. Muissa kohteissa alaikäiset voivat kalastaa huoltajan kanssa koko päivän ilmaiseksi, kun ilmoittavat nimensä, huoltajan nimen ja kohteen sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Kaikille oma uistin

Vapapäivä lanseeraa tänä syksynä nimikkouistimen, jonka on valmistanut Kuusamon Uistin. Tätä uistinta ei myydä kaupoissa, vaan sen voi saada omakseen vain osallistumalla ilmaiseen Vapapäivä-tapahtumaan.

 

Lappilainen