Pieni ja pittoreski hotelli Ylläksellä

Ylläksen maisemissa tunturin kupeessa kutsuu matkailijoita Aurora Estate. Kuva: Aurora Estate.

Pieni Boutique hotelli Lapissa on ollut monen uuden edessä tänä vuonna. Kun keväällä yritysasiakkaat peruivat tulonsa, oli selvää, että tästä ei selvitä, ellei toimita heti. Omistajat pistivät toimeksi ja saivat yrityskonseptiinsa aivan uutta hehkua.

Lahjakortti Aurora Estaten verkkokaupasta

Aurora Estate on kuoriutunut esiin entistä hienompana ja monipuolisempana kokonaisuutena. Tarjolle on tuotu uudistettu hotelli, joka myy lahjakortteja suoraan hotellin nettisivuilta. Lahjakortin voi käyttää mihin vain Aurora Estaten palveluihin ja se on voimassa vuoden. Tarjolla on 7 uniikkia huonetta, 50- paikkainen fine dining ravintola, savusauna, jacuzzi sekä pieni tilausravintola/saunan tukikohta pirtti. Halutessaan voi tilata yksityiskokin ja tarjoilijan myös omalle mökille.

Heidi ja Sirly, naapurin tytöt

Toinen yrittäjistä uskaltautui ottamaan osaa television suosittuun courmet- ruoan valmistukseen Masterchef- ohjelmassa. Jännityksellä on pohjoisessa seurattu, miten kisassa käy ja miten yrittäjä taipuu aina vain vaikeammaksi käyvässä taitokilpailussa.

– Vuosien varrella on opittu, että jos jotain alkaa tekemään, kannattaa se tehdä kerralla hyvin. Meillä on osaaminen ravintola ja hotellialalta sekä valtavasti hauskoja tarinoita meidän työstä ja arjesta Lapissa. Halusimme keskittyä itse asiaan ja jättää tuottaminen ammattilaisille, kertoo Aurora Estaten toinen yrittäjä Heidi Seikkula.

– Kyllä tässä aikamoista hullunmyllyä on eletty viimeisen puolen vuoden aikana. Yritys on ollut tietenkin kovilla ja töitä on tehty valtavasti niin Aurora Estaten kuin meidän uusien yritysten kanssa. Kehitin keväällä Chef Sirly konseptin pahimpaan korona aikaan ja Heidi puolestaan perusti konsultointiin yrityksen Lappi On Lifestyle, kertoo Sirly Schinmann uusista tuulista.

Naiset uskovat, että ne yritykset, jotka selviävät tästä ajasta, tulevat menestymään seuraavan vuoden sisällä. Oman podcastin nauhoitus aloitetaan loppuvuodesta ja avuksi on palkattu tuottaja. Loppukaneetiksi Heidi ja Sirly laukovat, että vaikka paljon uutta on saatu aikaiseksi, lisää on luvassa!

 

 

Lappilainen