Väri se on harmaakin

Mirco Busetto on ammattilaisbloggaaja, joka vieraili Lapissa viime keväänä. Blogiin päätyi kuukausi sitten harmaan usvainen jokimaisema, idea oli tuoda esiin kuvaa kylmästä. Kuva: Mirco Busetto

Maasta toiseen matkustava bloggaaja on usean maan ja matkakohteen kokija. Hänen tuntemuksensa ja matkafiilikset jäsentyvät teksteiksi, kuviksi ja videoiksi. Ne leviävät ympäriinsä. Usein bloggaamisen tarkoitus on itsensä ja kavereiden viihdyttäminen, mutta usealle myös työ: tarinointi voi lisätä matkakohteen tunnettuutta ja lukijoiden halukkuutta matkan tekoon itsekin. Silloin bloggaaja saa toimeksiantoja, ilmaisia matkoja, majoitusta ja kestitystä.

Mirco Busetto toimii matkailun sanansaattajana sujuvasti englanniksi ja italiaksi omalla nimellään sekä Mirco Polo -nimellä. Blogialustan lisäksi tarinaa ja kuvia on jaossa parilla Facebook sivulla ja parilla Instagram tilillä. Facebookissa olevaa sivustoa seuraa 213 180 ihmistä, Instagramissa alle 5000, toisella nimellä muutamia satoja.

Blogiin pääsee tutustumaan osoitteessa @mircobusetto

 

Riitta Kemppainen-Koivisto