BRP esittelee rovaniemeläiset Lynx-moottorikelkat Pohjois-Amerikassa

Lynx tulee tarjolle kahdella mallilla, Rave RE 850 ja Boondocker DS. Rave RE:llä on äärimmäisen vahva kisatausta ja myös ominaisuudet ovat lähellä kilpakelkkaa. Boondocker DS-malleista on tarjolla kaksi eri telamittaa, 4100 on kalibroitu korkeaan ilmanalaan ja 3900 enemmän merenpinnan tasolle. Kuva: BRP

Tavoitteena on luoda uusi, pohjoismaista ajotyyliä edustava kulttuuri ennakkoluulottomien moottorikelkkailijoiden keskuudessa.

BRP tuo Euroopan eniten myydyn moottorikelkkamerkin, Lynxin Pohjois-Amerikkaan. Lynx tarjoaa uudenlaisen, pohjoismaiseen aktiiviseen ajotyyliin perustuvan ajokokemuksen, josta edistyneet pohjoisamerikkalaiset kelkkailijat ovat haaveilleet jo vuosia. Mallivuodelle 2022 BRP tuo Pohjois-Amerikkaan kaksi malliston kärkipäätä edustavaa Lynx-mallia: urheilulliseen reittiajoon suunnitellun Rave RE -mallin ja tekniseen syvän lumen ajoon suunnitellun BoonDocker DS -mallin. Molemmat mallit on suunnattu kokeneille, intohimoisille kelkkailijoille, jotka etsivät uudenlaista, jännittävää elämystä lumella. Pohjoismainen, urheilullinen ajotyyli edustaa Pohjois-Amerikassa uutta ajattelua. Lynx RAVE RE- ja BoonDocker DS -mallit soveltuvat ominaisuuksiltaan ja ajettavuudeltaan erinomaisesti urheilulliseen ajamiseen kaikissa lumiolosuhteissa.

Lynx-tuotemerkin tarinan keskiössä on suomalaisuus ja sisu, jotka edustavat Pohjois-Amerikassa pohjoismaista eksotiikkaa. Napapiirin ankarat ajo-olosuhteet ovat Rovaniemellä sijaitsevan Lynx-moottorikelkkojen tuotekehityksen kotikenttää. Tuotekehityksen periaatteena on ollut suunnitella moottorikelkkoja, jotka toimivat ja kestävät käyttöä ääriolosuhteissa. Lynx on markkinajohtaja Euroopassa ja BRP uskoo Lynx-moottorikelkkojen tarjoaman erilaisen ajokokemuksen suosioon myös Pohjois-Amerikassa.

“Lynx-kuljettajat ovat tottuneet kulkemaan omia reittejään ja viettämään enemmän aikaa lumella,” sanoo Janne Tapio, kaksinkertainen snowcrossin maailmanmestari ja Lynx-tuotekehityksen projektinvetäjä. “Lynx-kuljettajien mielestä parhaat reitit ovat patikkoisia ja he nauttivat urheilullisesta ajamisesta haastavissa olosuhteissa. Lynx-merkki edustaa tätä pohjoismaista ajattelutapaa, jonka esittelemme nyt Pohjois-Amerikassa.”

 

Lisätietoa tuotemerkistä ja mallistosta löytyy osoitteesta

www.brplynx.com

 

Lappilainen