Eräskin toimisto tunturissa

- Valokuvaus ja retkeily ovat rakkaimpia harrastuksiani, joten bloginkin kuvamaailma on hyvin luonnonläheinen, kertoo Marja-Terttu Korppila Toimisto tunturissa- yrityksensä ja bloginsa ideasta. Kuva: Marja-Terttu Korppila

 

Hauskasti pitkästä aikaa tarinan kertoja esittelee blogissaan, miten havahtui huomaamaan, että oma esikoisteos oli syntynyt! Ei tuosta vain kirjoittamalla, vaan hyvin systemaattisesti.

Onni, iso ja ylpeys siivittävät itse blogikirjoitusta, mutta paljastaa, että helppoa ei taival ole ollut: Kun tavoittelee jotain suurta, joutuu ottamaan vastaa tuulisemmatkin säät. Prosessi on pitkä ja suunnitelma pitää otteessaan. Ja hetkessä tavoiteaika on jo täyttymässä. Vastahan minä aloitin!

Yrittäminen on juuri tällaista: Tavoitteen asettamista, omaan tahtiin tarpomista säässä kuin säässä, valmiutta ottaa tuntematon vastaan. Ei pelkkää eloisaa etäilyä Lapin mökin ihannemaisemissa, kepeästi osa elämää.

Toimisto tunturissa -blogi saa kaikuja pohjoisen Lapin suunnasta. Viimeisin postaus kertoo, miltä tuntuu nyt, kun äänikirja Pupu Nuppunapa on valmis ja julkaistu.

Blogi alkoi keväällä 2019, viime keväänä oli vielä uusia kirjoituksia ja sitten pitempi tauko esikoiskirjan alla. Ivalossa asuvan freelance-toimittajan Marja-Terttu Korppilan tyyli kertoa toivottavasti saa jatkoa tämän kevään hangilta ja kevään odotuksista.

Kannattaa piipahtaa voimaantumassa:

https://www.toimistotunturissa.fi/

 

Riitta Kemppainen-Koivisto

 

 

23