Kuntavaalikevät on käynnistynyt Lapissa

Se on sitten kuntavaalikevät käynnistynyt. Tervetuloa!

Lappilainen vaalikone avautuu 20.3.

Tänä keväänä valitaan uusia ihmisiä päättämään arjen asioista omassa kunnassasi. Lukijoillemme on tärkeä tietää, mitä ehdokkaat ovat mieltä omaan päätösvaltaansa kuuluvista asioista. Tätä varten Lappilainen toimittaa kaikille ehdokkaille vastattavaksi kysymyksiä, joiden vastaukset päätyvät Lappilainen vaalikoneeseen.

Kysymyksistä osa on kaikille Lapin kunnille yhteisiä, osa kuntakohtaisia. Kysymykset toimitetaan ehdokkaille 9.3. ja vastausaikaa on 10 päivää. Äänestäjät pääsevät vertailemaan vastauksia 20.3. avattavassa vaalikoneessa.

Ilmoita, se kannattaa!

Lappilainen lehdessä ilmoittelu kannattaa, näkyy ja kuuluu kauas. Ilmaisjakelulehti on saatavilla kaikissa Lapin 21 kunnassa. 55 000 lehteä jaetaan kotiin kantona Kemissä, Keminmaalla, Torniossa, Rovaniemellä, Kittilässä, Sodankylässä ja neljässä tunturikeskuksessa: Levi, Ylläs, Saariselkä, Pyhä.

Lehden saa luettavakseen jokaisessa Lapin kunnassa myös turkoosissa lehtitelineessä. Lehden kokonaispainos on 70 000. 

Lappilainen julkaisee kaikkien ehdokkaita asettavien tahojen maksullisia ilmoituksia. Varaa omasi puh. 045 120 2701 Pera Hussi.  

 

Riitta Kemppainen-Koivisto