Elokuva-avustajia kaivataan Inariin

Wilderness Hotel Nangu toimii kuvauspaikkana 27.-30.3. Marja Pyykön Skimbagirls -elokuvalle. Kuva: Wilderness Hotel Nangu.

Saariselän, Veskoniemen ja Ivalon alueella kuvataan pian elokuvaa, johon etsitään elokuva-avustajia.

Tuotantoyhtiö Kaiho Republic kuvaa Marja Pyykön ohjaamaa elokuvaa Skimbagirls. Kuvaukset tehdään huhtikuun loppuun mennessä. Roolitustoimisto Helsinki Casting etsii kaiken ikäisiä ja oloisia paikallisia ja paikkakunnalla silloin olevia avustajarooleihin. Eniten avustajia etsitään 22.3.-1.4. väliselle ajalle. Haku kannattaa tehdä viimeistään maanantaina 15.3., sillä rooleja täytetään sitä mukaa kun hakijoita tulee.

Muutama tunti taustarooleissa

Avustajat toimivat elokuvissa yleensä muutaman tunnin ajan vuorosanattomissa taustarooleissa yhtenä tai useampana kuvauspäivänä. Avustajia tarvitaan esittämään mm. häävieraita, paikallisia sekä lomalaisia, joten jokainen onkin jo tavallaan ammattilainen tässä roolissa. Avustajille maksetaan 40€ palkkio kuvauspäivältä.

Skimbagirls on Marja Pyykön (Yösyöttö, Kekkonen tulee, Mustat lesket) ohjaama komedia, jota kuvaillaan seuraavasti: ”Neljä ihanaa naista, viidennet häät ja täydellinen tunnelma Lapissa. Mikä voisi mennä pieleen?”

Ilmoita itsesi, kaverisi ja perheenjäsenesi mukaan kurkistamaan elokuvanteon kulissien taakse!

Ilmoittautumisohjeet, sekä lisätietoja löytyy osoitteesta: https://faces.helsinkicasting.com/rooli/skimba/ sekä sähköpostilla osoitteesta: [email protected]

 

Lappilainen