Hyvä kuntavaaliehdokas!

Lappilainen vaalikone

Hienoa, että olet asettunut ehdolle!

Lappi ja kuntasi kaipaa uutteria tekijöitä ja kunnan päätäntävallassa olevien asioitten asiantuntijoita. Lappilainen lehti auttaa vaalityötäsi tarjoamalla äänestäjille Lapin oman Lappilainen Vaalikoneen.

Olet tervetullut vastaamaan vain Lappia koskeviin kysymyksiin, jotka on laadittu yhteistyössä lappilaisten asiantuntijoiden kanssa. Mukana on ollut ikäihmisiä, nuoria, Lapin kehittäjiä ja yrittäjiä.

Lappilainen Vaalikone 2021

Lappilainen Vaalikone on helppo käyttää. Pääset vastaamaan n. 40 väittämään, lisäämään oman kuvasi ja kirjoittamaan tarkennuksia vastauksiin. Näin äänestäjä oppii tuntemaan juuri Sinut ja vaikuttuu asioista, joita haluat kunnassasi edistää.

Pääset vastaamaan 30.3. asti. Sen jälkeen on äänestäjien vuoro päästä tutustumaan Sinuun tarkemmin. Tarvittaessa vastauksia voi päivittää myös sen jälkeen, kun vaalikone on avattu äänestäjille.

MITEN PÄÄSET VASTAAMAAN?

Valtaosa puolueista ja valitsijamiesyhdistyksistä on ilmoittanut meille ehdokkaiden yhteystiedot ja näille ehdokkaille olemme lähettäneet kutsun Lappilainen Vaalikoneesta. Tarkistathan sähköpostisi.

Jos et ole saanut kutsua, voit lähettää tietosi suoraan [email protected]

(tarvittavat tiedot ovat etunimi, sukunimi, sähköposti, paikkakunta ja puolue/valitsijamiesyhdistys).     Tietosi jäävät vain Lappilainen lehden käyttöön eivätkä siirry eteenpäin.

Voit myös ilmoittaa tietosi Lappilainen vaalikoneen vastauslomakkeella.

1.Täytä tietosi osoitteessa https://lappilainen.fi/vaalikone-ehdokkaat/

  1. Lisää lomakkeeseen salasana: KV2021
  2. Lähetä lomake klikkaamalla lomakkeen alareunassa olevaa ”Hyväksy ja lähetä”- painiketta.
  3. Saat sähköpostiisi lähipäivinä kutsun Lappilainen Vaalikoneesta.
  4. Kun olet vastannut ehdokaskoneen kaikkiin kysymyksiin, avautuu näkymä äänestäjille 31.3.

Äänestäjät pääsevät vertailemaan ehdokkaiden vastauksia ja luomaan käsityksen siitä, kenelle äänensä antaa 13. kesäkuuta pidettävissä kuntavaaleissa.

 Ilolla kohti vaikuttamista!

Välitä tietoa Lappilainen vaalikoneesta muillekin, ehdokaskumppaneille ja yhteisöille. Vaalikone on osa omaa markkinointiasi, jonka Lappilainen lehti tarjoaa Sinulle ilmaiseksi.

Vastauksista kootaan juttuja Lappilainen lehteen, jotka ilmestyvät 31.3., 28.4. ja 26.5. ja vielä 9.6.

 

Tutustu Lappilainen lehteen https://lappilainen.fi/

* Lappilainen sanomalehti, painos 70 000

* Lappilainen Facebook, seuraajia yli 4 800

* Lappilainen Instagram, seuraajia yli 2 400