POLARIS INDY XCR 650

XCR on Race ready, valmis kovaan ajoon.

 

Polariksen reittimalliston odotetuin uutuus on XCR. Pienten yksityiskohtien muutokset ja lisäykset tuovat mallin täysin uudelle tasolle. Matryx-sukupolven myötä saa XCR paremmat puitteet kuin koskaan aiemmin. Kyseessä saattaa olla Polariksen sporttisin kelkka kautta aikain.

 

Tehty kovaan ajoon

Vuosimallin 2022 XCR tulee saataville kahdella eri moottorivaihtoehdolla, Patriot 650 sekä 850. Telamaton mittoja on kaksi 128 sekä 136 tuumaa. XCR-mallin alustasta löytyy vahvikkeita sekä osia, jotka on tehty kovemman ajon vaatimuksia vastaaviksi, kuten liukurungon vahvikkeet sekä erikoisvahvat reaktiotangot. Muita XCR-ominaisuuksia ovat Walker Evansin 2.0- vaimentimet, Haynesin kisajarru sekä vahvempi ohjaustanko. Polariksen pyrkimys XCR:n kohdalla on ollut luoda nopeampi ja urheilullisempi kelkka.

Voimalinjan ollessa asianmukaisissa säädöissä, löytyy koneesta äärimmäistä suorituskykyä.

Äärimmäistä suorituskykyä

Polaris on onnistunut viemään ajamisen keveyden omalle tasolle. Patriot 650 on sivistyneen tuntuinen moottori, jossa on kuitenkin tehoa yllin kyllin. Rauhallisessa reittiajossa moottori on hiljainen. Voimalinjan ollessa asianmukaisissa säädöissä, löytyy koneesta äärimmäistä suorituskykyä. XCR:n kisamallin jarru on Haynesin valmiste. Jarru on tunnokas ja tehokas. XCR:n jousitus mukailee samaa linjaa, jota saman mallinimen edeltävät sukupolvet käyttivät. Kelkassa on Walker Evansin järeät lisäsäiliölliset vaimentimet, ulkomitoiltaan 51mm. Säätöjä löytyy puristuksen suuntaan kaksin kappalein.

Erinomainen hallittavuus

XCR tarjoaa erittäin hienon lähtökohdan vauhdikkaaseen reittiajoon. XCR omaa yhä Matryx-malliston kulmakiven, eli ajamisen keveyden ja erinomaisen hallittavuuden. Tekniset uudistukset tuovat mukanaan lisää urheilullisuutta sekä ominaisuuksia, jotka sopivat pohjoisen ajotapaan. XCR yhdistää luokkansa tehokkaimman moottorin merkin parhaaseen tekniikkaan. Polaris Indy XCR on valmis kovaan ajoon.

 

Jani Sipola