Hyvää tahtoa ja lämmintä mieltä

Frisbeegolf Junioritoiminta Rovaniemellä tuottaa liikuntaan iloa niin lapsille kuin nuorille. Kuva: Tri Thanh Nguyen

Hyväntekeväisyystempaus Doctor DiscGolf Rovaniemellä sai viime vuonna tukea useilta sponsoreilta ja vapaaehtoistyötä tekeviltä. Tempaustuotosta 3200 euroa käytettiin mm. RoPSin soveltavan jalkapallon toimintaan, johon voitiin ostaa pelisukkia, palloja, juomapulloja ja frisbeegolfkiekkoja. Rovaniemen veljeskodin asukkaat saivat uuden ison taulu-tv:n, kaiuttimet ja uudet bingopelit.

Rovaniemen Mannerheimin Lastensuojeluliitolle voitiin hankkia urheiluvälineitä ja leikkeihin keittiövälineitä. Rovaniemen Kansalaistalolle ostettiin iso kasa villasukkia jaettavaksi senioreille ja muille tarvitseville. Rovaniemen omaishoitajat saivat 50 uimalippua SantaSportiin. 150 joulupakettia jaettiin kaupungin kotipalvelun ja MML:n kautta yksinäisille ja vähävaraisille vanhuksille ja perheille. Jäljelle jääneellä reilulla tuhannella eurolla hankittiin Sirkus Taika Ajan shekki, jonka turvin sirkus voi tarjota ohjattua ohjelmaa ikäihmisille, lapsille ja nuorille.

Kiekkoja yhteistyöllä uusille harrastajille

Frisbeegolfin tempauksena saatiin 1001 frisbeekiekkoa, jotka lahjoitettiin kouluille, nuorisopalveluille, LSHP:n lasten psykiatrialle sekä muihin hyväntekeväisyyskohteisiin.

– Yhdessä yhteistyökumppaneiden ja kavereiden kanssa ympäri Suomen saimme tehtyä paljon hyvää. Aina voi aloittaa pienestä, sillä pienelläkin teolla voi olla valtava vaikutus, kannustaa järjestäjien puolesta Tri Thanh Nguyen.

 

Lappilainen