Uusi Keittiömaailma Rovaniemelle

Uuden kodin saaminen käyttöön vaatii monenlaista suunnittelua ja valintaa. Keittiömateriaaleja on hyvä valikoima Rovaniemelle avatussa Keittiömaailmassa. Kuva: Keittiömaailma

Digitaalisuutta ja kokemuksellisuutta on tarjolla uusissa avarissa Keittiömaailman tiloissa Vierustiellä.

– Kotiin ja keittiöön halutaan panostaa yhä enemmän. Sen lisäksi kasvava mökkeilyinnostus ja etätyöskentelyn lisääntyminen näkyvät ehdottomasti myös Lapissa. Keittiö on kodin keskipiste, jossa halutaan viihtyä ja siihen ollaan valmiita satsaamaan, kertoo Rovaniemen Keittiömaailman yrittäjä Minna Eriksen.

Suunnittele ja ota teknologia avuksesi

– Uudessa myymälässä kaikki keittiön herkut ovat koettavissa ja kokeiltavissa joko paikan päällä tai videoyhteyden välityksellä. Tech lab -osiossa asiakkaat pääsevät testaamaan monenlaisia keittiömekanismeja ja uusimpia innovaatioita. Design studion puolella esillä ovat ovi- ja värimallit sekä materiaalivaihtoehdot, joista asiakas voi koota yhdistelmiä itsenäisesti tai keittiösuunnittelijan avulla. Vain taivas on rajana, kun toteutetaan omaa unelmien keittiötä, Eriksen lupaa.

Keittiömaailma on toiminut Lapin pääkaupungissa 20 vuotta. Yrittäjä Minna Eriksen hyppäsi puikkoihin reilu vuosi sitten. Takana on pitkä kokemus kiinteistönvälitysalalta asuntojen myynnistä, vuokrauksesta, remontoimisesta, rakentamista ja sisustussuunnittelusta.

 

Lappilainen