Design yhdistää Rovaniemellä

Uusi putiikki avautuu kesän alkuun Saarenkylässä. Lauantaina 12.6. tapahtumakauppa on auki kello 11-17 ja sunnuntaina kello 12-16. Osoite: Kinos Design Atelier & Boutique, Keskusväylä 4. Kuva: Kirsi Nordberg

 

Rovaniemen pienyrittäjät ja osaajat kehittelivät kevään aikana konseptin, jossa yhdistyisivät tuotteet, paikallinen suunnittelu ja kaupunkilaiset.

– Haluamme tuoda ennen kaikkea iloa ihmisille alkavaan kesään, ja nostaa esiin paikallisia osaajia, pienyrittäjiä, yhteistyön voimaa ja toistemme tsemppausta.  Pandemia on kurittanut monia ja useat yrittäjät edelleen pinnistelevät, jotta tästä tilanteesta selvittäisiin. Silti pidämme lippua korkealla ja olemme positiivisin mielin, ja olemme erittäin innostuneita nyt kun vihdoin on mahdollista jotain pientä järjestää. Design-market tuo hieman valoa tunnelin päähän!, iloitsee puuhanainen Kirsi Nordberg.

Kinos Design&Friends

Ensimmäinen Design & Friends -myyntitapahtuma järjestetään yhteistyössä paikallisten yrittäjien kanssa 12.-13.6. uudessa Kinos Design Atelier & Boutiquessa Rovaniemen Saarenkylässä. Mukana ovat Arctic Ice Cream Factory, Kaima Design, Kinos Design, Oooza Design, Rollopallot ja Saara Sarparanta Design.

 

Lappilainen