Lapsille luvassa viikonloppuleirejä

Syksyn lasten leiriviikonlopuille pääset täyttämään hakemuksen osoitteessa: https://parastalapsille.fi/viikonloppuleirit Kuva: Parasta Lapsille ry

Lapsille on tarjolla neljän viikonlopun ajan lomailua Palojärven lomakeskuksessa. Viikonlopputoiminta on tarkoitettu 7-10 -vuotiaille. Osallistujat valitaan hakemusten perusteella ja valinnassa huomioidaan perheen sosiaalinen, taloudellinen ja terveydellinen tilanne. Perusteita voivat olla esimerkiksi pienet tulot, lapsen yksinäisyys, tukiverkostojen puute, perhetilanteeseen liittyvät asiat, lapsen tai muun perheenjäsenen sairaus.

Ohjelmassa on leikkiä, ulkoilua ja luonnossa olemista turvallisten ohjaajien kanssa. Tavoitteena on mielekästä tekemistä ja uusien kaverisuhteiden syntymistä. Leirin hinta on 90 €, joka kattaa neljän viikonloppuleirin täysihoidon, ohjelman, kuljetukset sekä tapaturmavakuutuksen. Ajankohdat: 3.–5.9., 8.–10.10., 29.–31.10. ja 26.–28.11. Jokaiselle leirille kokoontuvat samat lapset sekä ohjaajat.

Leiriohjaajaksi haluavat voivat olla yhteydessä Parasta Lapsille ry:n Pohjois-Suomen vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Pipsa Niskakoskeen, [email protected]

 

Lappilainen