Särestöniemi avoinna syyskuun loppuun

Sininen jaara, Reidar Särestöniemen voimaeläin on nähtävillä Särestöniemen museolla syyskuun loppuun. Pihapiirissä on esillä Essi Korvan veistoksia. Kuva. Särestöniemi museo.

 

Kittilän Särestössä museoalueen pihapiirissä kahvilan edessä sijaitsevassa metsikössä on nähtävillä Essi Korvan teoksia. Metsässä -näyttely sisältää kuusi veistosta, jotka kaikki ovat syntyneet metsän inspiroimina ja joissa kaikissa on jotain metsästä, jos ei jotain fyysistä niin sitten henkistä.

Pietarista Pariisiin -säveltäjäystävyyttä yli rajojen on nimeltään torstaina 9.9. kello 18 järjestettävä konsertti, jossa Linda Hedlund soittaa viulua, Elisa Järvi pianoa ja Suvi Olavinen laulaa ja juontaa.

Palsa-museo on avoinna Kittilässä osoitteessa Kivitie 14 b syyskuun loppuun tiistaista sunnuntaihin kello 12-18.

 

Lappilainen