Ylläksen vuokramökkibisnes vahvassa kasvussa

Ylläksen kasvavan matkailijavirran tarpeisiin on tarjolla lukuisia vuokramökkejä. Lomarenkaan tarjontaa tekee tunnetuksi aluepäällikkö Janne-Juhani Haarma. Kuva: Lomarengas.

 

Vuokramökkien välitystoiminnan markkinajohtaja Lomarengas elää vahvaa tuloskautta. Huimasti kasvanut kotimaan matkailu heijastuu suoraan vuokramökkivälittäjän tuloksessa. Kasvun jatkumisen varmistamiseksi Lomarengas vahvisti läsnäoloaan Ylläksellä rekrytoimalla uuden aluepäällikön. Tehtävään nimettiin Visit Ylläksen entinen toimitusjohtaja Janne-Juhani Haarma.

Haarmalla on pitkä matkailualan tausta ja viimeiset viisi vuotta hän toimi Visit Ylläksen toimitusjohtajana.

– Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme Janne-Juhanin Lomarenkaan tiimiin. Hänellä on erittäin laaja matkailualan osaaminen ja hän on ollut avainroolissa nostamassa Yllästä sen ansaitsemalle paikalle matkailumarkkinoilla. Uskomme vahvasti kasvun jatkuvan Ylläksellä ja tämän rekrytoinnin avulla varmistamme, että me olemme jatkossakin mukana tässä kasvussa, kertoo Lomarenkaan konsernijohtaja Juha-Pekka Olkkola.

Maastopyöräilystä kohti talvea

Ylläksen alueella on panostettu vuoden aikana erityisesti maastopyöräilyn kehittämiseen, ja tämä on tuonut alueelle paljon uusia matkailijoita.

– Lapissa on pitkään painittu matkailun sesonkiluonteisuuden kanssa ja nyt Ylläksen pitkäjänteinen työ alkaa kantaa hedelmää. Heinäkuun yöpymismäärät olivat jo lähes talvikuukausien tasolla. Tämä on erittäin positiivinen asia ja tulee muuttamaan koko Kolarin kuntaa merkittävästi, kun monet työpaikat ympärivuotistuvat, selvittää Haarma.

 

Lappilainen