Viisi elementtiä – retriitti Luostolla 25. -29.7.

Maria Nurmela johdattaa ihmisiä hyvän olon lähteille Karu Lodgen retriitissä 25.-29.7. Kundaliinijooga+ TRE-harjoitus pidetään myös Villa Vinkkelissä Rovaniemellä 24.7. kello 16. Kuva: Maria Nurmela.

Heinäkuun viimeisellä viikolla järjestetään poikkeuksellinen tapahtuma KaruLodgessa Ylä-Luostolla.

Alueen ametistimaaperä on hyvin voimakas ja parantava. Kahden päivittäisen joogaharjoituksen lisäksi luvassa on luontoretkiä, vierailu ametistikaivoksella ja oma kristalli, nuotioiltoja, savusauna, uimista, jakamista, iloa ja aitoa ruokaa. Toki myös omaa aikaa olla luonnossa ja yhdistyä sen elementteihin. Luonto ja sen rauha tukevat ja rauhoittavat mieltä ja edistävät tasapainoamme.

Retriitillä pidätään TRE-irtipäästöpäivä (TRE-trauma release exercise), jossa ohjaajana on Violamon lempeä Maria Nurmela, jonka ohjauksessa on turvallista päästää irti. Voi osallistua myös pelkästään tähän päivään, jos haluaa. Ohjaajina ovat Kehto-koulusta kundaliinijoogaopettajiksi valmistuneet Talvetar Bloigu ja Tuuli Saarela.

Kysy lisää ja ilmoittaudu mukaan kesäkuun loppuun mennessä os. https://namyoga.fi/lapin-retriitti/