Kemiin, Keminmaahan ja Sodankylään uudet sähkölatausasemat

Kuva: K-Lataus K-Auto.

K- kauppojen yhteydessä Kemissä ja Sodankylässä toimii uudet latauspisteet. Myöhemmin vastaava saadaan myös Keminmaahan.

Sodankylässä on yksi 200 kW:n tehoinen suurteholatauslaite ja neljä peruslatauslaitetta. Alkuun suurteholatauslaitteella voi ladata samanaikaisesti kahta autoa, mutta myöhemmin latauspisteiden määrä lisätään neljään. Yhteensä asemalle tulee siis kahdeksan latauspistettä.

  • Kehitämme kauppamme palveluja aina asiakkaidemme toiveiden pohjalta, ja sähköauton latausmahdollisuus on ollut näissä toiveissa pitkään. Siksi on hienoa, että nyt voimme tämän palvelun tarjota. Se hyödyttää vakiasiakkaidemme ohella erityisesti matkailijoita, joista monet ovat toivoneet lisää nopean latauksen mahdollisuuksia tähän nelostien varrelle, kertoo K-Supermarket Pohjantähden kauppias Mikko Laine.

Kemin aseman koko on yksi 100 kW:n tehoinen suurteholatauslaite ja neljä peruslatauslaitetta.  Keminmaan asemalla tulee olemaan yksi 200 kW:n tehoinen suurteholatauslaite ja kuusi peruslatauslaitetta. Kaikki kolme uutta asemaa sijaitsevat kauppojen pysäköintialueilla ja ovat autoilijoiden käytössä vuorokauden ympäri.

  • Sähköauton latausta, erityisesti nopeaa ja tehokasta sellaista, on viime aikoina toivottu palveluna meiltä käytännössä päivittäin. On hyvä, että tästä eteenpäin voimme suurteholatausta asiakkaillemme tarjota – varsinkin kun tähän mennessä sitä ei ole Kemissä ollut tarjolla lainkaan, sanoo K-Citymarket Kemin kauppias Hannu Rantala.

 

Riitta Kemppainen-Koivisto