Talvikausi käyntiin Ylläksellä 2.-4.12.

Äkäslompolossa juhlitaan viikonloppuna ja juhlistetaan samalla talvikausi avatuksi.  Monessa Lapin laskettelukeskuksessa alkaa lakko torstaina. Ylläs-Ski Oy ei ole mukana PAM ammattiliiton työnseisauksessa, joten Äkäslompolon puoleiset hissit ovat käytössä ja rinteet ovat auki päivittäin kello 10 – 17.

Perheen pienimmille

Talven startissa on luvassa avajaistunnelmaa perheen pienille, nuorisolle ja vanhemmille. Alueen yritykset lanseeraavat tarjouksia ja myös jokunen uusi yritys avaa ovensa viikonlopuksi. Juhlakauden tunnelmiin pääsee myös osallistumalla arvontoihin, väline-esittelyihin ja uusien välineiden testaukseen.

Päivän aikana voi maistatella lappilaisia tuotteita, osallistua luentoon lumiturvallisuudesta, saada ohjeita piippareiden käyttöön ja juhlia afterski-tunnelmissa. Etätyöntekijöitä varten tarjoaa Kohta Coworking -tila Jounin kaupalla mahdollisuuden irtautua mökki- ja hotellimajoituksesta rauhalliseen työskentelypisteeseen. Valittavana on työpiste avotilassa tai työhuone.

Lauantaina 3.12. lastenmaan kodalla on tarjolla glögiä ja pipareita ja rinteessä testaillaan Dynafitin monoja ja suksia. Jokainen testaaja saa Dynafit-tuotteen itselleen ja kaikkien testaajien kesken arvotaan 100 € lahjakortti, jolla voi ostaa Dynafit-tuotteita Sport Corner Ylläkseltä. Aarteenetsintää lapsille on tarjolla kello 11. Jokainen osallistuja saa pienen muiston kisasta ja kolmen nopeimman etsijän/etsijäparin kesken arvotaan isompi palkinto.

Osallistu Pelastetaan talvet -kampanjaan

Päivän aikana saunotaan tunturissa ja otetaan kantaa ilmastonmuutokseen. Pelastetaan talvet -porukassa pääsee valmistamaan kierrätysmateriaaleista kylttejä yhteislaskuun, joka alkaa kello 15.15. Osallistujat saavat hankkeen tarroja kypärään tai laskuvälineisiin liimattavaksi sekä vaatelaastareita, joiden avulla voi korjata rikki menneen vaatteesi helposti ja nopeasti. Skinnauskisaan pääsee mukaan ilmoittautumalla viimeistään perjantaina os. [email protected]

Huono sää ja lumitilanne voivat aiheuttaa muutoksia ohjelmaan. Tarkentuvan viikonlopun ohjelman saa www.ski.yllas.fi  sivustolla ja tapahtuman Facebook-tapahtumassa.

 

Riitta Kemppainen-Koivisto