Lumiukkomaailman kokemus Rovaniemellä

Arktisen taidefestivaalin avajaistapahtumaa vietettiin Lumiukkomaailmassa helmikuussa. Paikan päällä vieraili myös Maroufin perhe. Kuva: Fereshteh Abdirad.

Lumiukkomaailma on Joulupukin Pajakylän innostava luminen leikkipaikka. Se sijaitsee napapiirillä Rovaniemellä, noin kahdeksan kilometrin päässä keskustasta. Napapiirille pääsee helposti ottamalla Santa’s Expressin, bussin numero 8. Perillä voit nauttia jännittäviä talviaktiviteetteja.

Koko perhe mukaan

Lumiukkomaailmassa on monta perinteistä talviaktiviteettia. Luistelemalla ja kelkkailemalla koko perheen kanssa ja ihailemalla taidokkaasti tehtyjä lumirakenteita ja lumilabyrinttiä aika kuluu nopeasti. Liput Lumiukkomaailmaan ovat voimassa koko päivän.

Jos voit jäädä pitemmäksi aikaa, jäädisko tarjoaa hauskan illan aikuisille, pakkasessa! Nauti jäälasijuomasta tanssiessasi Ice-baarissa! Lumiaktiviteetit eivät ole käytettävissä diskon aikana, jonne ikäraja on 18 vuotta.

Ruokaa ja juomaa

Lumiravintola ja jääbaari rakennetaan uudelleen joka vuosi ja ne ovat itse nähtävyyksiä. Lumikaiverrukset, hämmästyttävä valaistus sekä lumi- ja jääveistokset tarjoavat  juhlaa silmille, samalla kun maistelet kuumia tai kylmiä juomia. Sisätiloissa on myös kahvila, jossa voi lämmitellä kaiken lumihauskan jälkeen.

 

Snowman World experience in Rovaniemi

Snowman World is one of the most exciting snowy playgrounds of the Santa Claus Village. It is located on the Arctic Circle in Rovaniemi, about eight kilometres from the town centre. It can be easily reached by taking the Santa’s Express, which is bus number 8.

Family activities

There are many outdoors with traditional winter activities in Snowman World. Skating and sledging with the whole family and admire the skilfully made snow structures and snow labyrinth are worth to see and try. Tickets to Snowman World are valid for a whole day.

The Ice Disco at Snowman World offers a fun evening for adults, in below zero temperature! Enjoy an ice glass drink while you dance at Ice bar! The snow activities are not available during the disco, and the age limit is 18 years.

Drinking and eating 

The Snow Restaurant and Ice Bar, which are rebuilt every year, are attractions themselves. Snow carvings, amazing lighting and snow and ice sculptures provide you with a feast for the eyes, while savouring hot or cold drinks. The indoor Café is also available, where you can warm yourself up after all the snow fun.

The opening event of the Arctic Art Festival happened in February. The family of Maroufi spent a nice weekend day with a lot of fun.

 

Ahad Maroufi