Yöttömät Yöt –musiikkifestivaali kasvaa nelipäiväiseksi

Jore Marjaranta on syntynyt Kemijärvellä vuonna 1961. Kuva: joremarjaranta.com

Lapin suurin musiikkitapahtuma, Kemijärven Yöttömät Yöt musiikkifestivaali järjestetään jo kolmatta kertaa peräkkäin Suomen pohjoisimmassa kaupungissa 7.-10.7.

Viime kesänä Kemijärven Yöttömät Yöt –musiikkifestivaali keräsi oheistapahtumineen Suomen pohjoisimpaan kaupunkiin, Kemijärvelle noin 16 000 kävijää – paikallisia, lähialueiden asukkaita ja turisteja.

Luonnonkauniissa lappilaisessa maisemassa, välittömien lappilaisten ihmisten kanssa yhteistyössä järjestetty tapahtuma on ilmapiiriltään jollain tapaa hyväntuulisempi, vapautuneempi ja lämpimämpi kuin monet etelämmässä Suomea järjestetyt musiikkitapahtumat. Ei siis ihme, että maamme tunnetuimmat tähtiartistit niin mielellään tulevat juuri Kemijärvellä esiintymään, tapahtuman järjestävän Eastway Liven toimitusjohtaja Juha Hytti kertoo.

Väkivahva startti

Tulevan kesän tapahtuma on entistäkin muhkeampi, sillä viikonlopun väkivahva startti laukaistaan käyntiin muun muassa Antti Tuiskun ja Virve Rostin voimin festivaalialueella jo torstaina.

Musiikkia kuullaan siis neljänä peräkkäisenä päivänä, torstaista sunnuntaihin. Mukana ovat myös Juha Tapio, Kaija Koo, Jonne Aaron, Matti Esko, Taiska, Agents, Anssi Kela, Eini, Jore Marjaranta, Rebels, Jukka Lampela & Lapponia, Aki Louhela, Jarkko Honkanen, Elias Kakinen ja Päivänsankarit.

Kemijärven Yöttömät Yöt -tapahtuma on ikärajaton. Ahvensalmen kentällä on rajattu anniskelualue K-18. Lisätietoja www.kemijarvenyot.fi