Joulukukka seniorille -kampanja

Joulukukka seniorille-kampanja pyörii Rovaniemellä hyväntekeväisyys-periaatteella, summa kattaa joulutervehdyksen kulut. Kuva: Kukkakauppa Helmi

Kolme vuotta sitten Rovaniemellä toteutettiin Joulukukka seniorille -kampanja. Sen merkeissä kaupunkilaiset muistivat paikallisia kotihoidon vanhuksia joulukukalla.

Parin vuoden tauon jälkeen kampanjaa on jääty kaipaamaan. Rovaniemeläiset naapuriyrittäjät Mervi Kontio Kukkakauppa Helmi ja Satu Antinkaapo Kotileipomo Antinkaapo, ovat käynnistäneet 15 euron arvoisen joulutervehdyksen myynnin, jota saa ostaa kummastakin yrityksestä. Kaupungin kotihoito ja Steinerkoulu avittavat yrittäjiä toteutuksessa.

Toive asian toteuttamiseksi on tullut kaupunkilaisilta, jotka kokivat aiemman kampanjan hienona asiana ja helppona tapana muistaa yksinäisiä ihmisiä.

Summalla saa yhden joulutervehdyksen, joka sisältää joulukukan ja laatikollisen piparkakkuja. Kotihoito toimittaa nämä kauniisti pakatut lahjapussukat omille asiakkailleen. Steinerkoululaiset askartelevat aidot joulukortit, joihin lahjan lähettäjä saa kirjoittaa jouluisen tervehdyksen vanhukselle.

Teksti: Elisa Javarus