Pyhän Jysäys – koko perheen tapahtuma Pyhätunturilla ke 8.3. klo 11-14

Säyseän ponin heppakyytiä on tarjolla Pyhätunturilla 8.3. Pyhän Jysäys tapahtumassa. Kuva: Pyhä/Sanna Koskinen

Lapin hiihtolomaviikolla Pyhän yrittäjät järjestävät Pyhän Jysäys tapahtuman jo viidennen kerran. Ohjelmanumero sopii lomalaisille hiihdon ja laskettelun ohella ja se järjestetään liiketasanteen alueella liikkeiden ja Naavan ympäristössä.

Ulkotapahtumat keskittyvät ostoskeskus Pyhän Portin pihalle. Poropuiston poroon ja suopunginheittoon voi tutustua alueella klo 11-12. Perheen pienimmät voivat ratsastaa säyseällä ponilla pientä korvausta vastaan. Pelkosenniemen koulun 7- luokkalaiset kartuttavat luokkaretkirahastoa myymällä monenlaisia herkkuja, kuten nauriskeittoa, hotdogeja ja leivonnaisia.

Päivän aikana Pyhän yrityksissä tapahtuu myös monenlaista: Sporttibaarissa kajahtaa koko perheen karaoke klo 13, Kidessä on merkkivaatteiden poistopiste, ostoskeskus Pyhän Portti viettää 5-vuotissynttäreitä ja Naavassa on iltapäivällä nähtävillä elokuvia.

Tapahtuman ilmoitus:

Lue kaikki hiihtolomaviikon menovinkit maksuttomasta digilehdestä