Pyhän talvikausi on startannut vauhdikkaasti

Pyhä sijaitsee keskellä Lappia Pelkosenniemen kunnassa, lähellä Rovaniemen ja Kemijärven kaupunkeja.

Pyhän talvikausi 2016-2017 on startannut vauhdikkaasti. Ennätyksellisen kauden viime hetken varauksia tehdään joulu-uusi vuosi ajalle. Myös kevään viikkojen kysyntä on vilkasta.

Pyhä on aloittanut määrätietoisen työn kansainvälisillä markkinoilla, merkittäviä tuloksia työstä on odotettavissa 3-5 vuoden sisällä. Tunturissa jo toimivat kansainväliset matkanjärjestäjät ovat kertoneet asiakasmäärien kasvavan. Pyhän maailmanlaajuinen menestys kasvaa, kun jouluksi 2017 valmistuvat Pyhälinna–huoneistot. Erityisesti aasialaisia asiakkaita kiinnostaa mahdollisuus nähdä revontulet öisellä taivaalla.

Pyhän Asteliin valmistui tälle kaudelle 3 revontulikotaa lisää, paikalla on yhteensä viisi revontulikotaa. Pyhän rinteillä lisätään elämyksellisyyttä ja tunturin suojelija Huttu-Ukko ja hänen perheensä ovat tulevasta kaudesta lähtien mukana kaikessa tunturitekemisessä. Pyhän rinteillä panostetaan erityisesti monipuolisuuteen sekä perheiden viihtyvyyteen uusitussa lastenmaassa.

Alueelle on avattu Colorado Bar & Grill -ravintola ja pop up -tyylillä toimiva PyhäWurstin nuotioravintola.

Kaikkinensa Pyhän ohjelmatarjonta on erittäin monipuolista, laskettelun ja murtomaahiihdon lisäksi, tarjolla on muun muassa lumikenkäretkiä Pyhä-Luosto kansallispuistossa, fatbike -pyöräilyä, jääkiipeily ja -kartingia sekä elokuvailtoja Luontokeskus Naavassa. Lucky Ranch Pyhäjärven kylässä tarjoaa jatkossa myös maastoratsastus- ja rekiretkiä.