Lynx moottorikelkkojen 50v juhlamallisto esiteltiin tyylikkäästi Rovaniemellä

Euroopan aluejohtaja Steve Pelletier ja Markkinointijohtaja Valto Ristimella Rovaniemen tehtaalla.

BRP on johtava moottorikelkkojen valmistaja maailmassa. Heidän merkkejään on Ski-Doo ja Lynx. Rovaniemellä sijaitsee nykyaikainen tehdas, josta valmistuu mm. Lynx moottorikelkkoja. On valmistunut jo vuosia. 2018 mallisto on jo viideskymmenes.

Uusia innovaatioita

Radien mallien kelkoissa yhdistyvät voima, vakaus ja ketteryys.

Juhlavuoden kunniaksi osattiin odottaa jotain uutta ja ihmeellistä – ja niin todellakin tapahtui. Lynx BoonDocker, Xtrim RE ja Rave RE on rakennettu uudelle Radien alustalle. Kelkoissa on erinomainen 165hv Rotax 850 E-TEC moottori sekä innovaatio nimeltä SHOT, jolla kelkka käynnistyy ilman perinteistä starttia ja akkua. Radien mallien kelkoissa yhdistyvät voima, vakaus, ketteryys, kestävyys ja tyylikäs muotoilu.

Kutsuvieraita ja esiintyjiä ympäri maailmaa

José Boisjoli

Tapahtuman avasi itse BRP-konsernin toimitusjohtaja José Boisjoli. Hänen puheesta ja eleistä paistoi tyytyväisyys ja ylpeys uusia tuotteita kohtaan. Boisjoli myös antoi varauksettoman kiitoksen Rovaniemen koko tehtaan väelle.

Yli 600 kutsuvierasta näki hienon shown.

Mallisto esiteltiin Rovaniemen keskuskentällä yli kuudelle sadalle jälleenmyyjälle ja kutsuvieraalle. Esittelijöinä rennonletkeät Joni Launonen ja Janne Tapio.

Malliston uutuudet tuotiin kansan nähtäville Lynxin tehdaskuskien toimesta samalla, kun Jyri Keskiaho ja Tobbe Hellström esittivät takavoltteja.

Takavoltti a’la Jyri Keskiaho.

Lynxin markkinaosuus suomessa myytävistä kelkoista vuonna 2017 on ollut 46%. Kenties tämä mallisto yltää yli 50% osuuteen.

Lue Lappilaisen digilehti maksutta täältä
Seuraavassa numerossa kerromme lisää kelkoista koeajojen muodossa.

Lue José Boisjoli:n haastattelu myös uusimmasta Kelkkalehdestä.