Mayhem Extreme tapahtuma 29.-30.4. Ylläksellä

11 eri kilpailumuotoa on yhdistetty saman viikonlopun aikana olevaan tapahtumaan Ylläksellä ennen vappua. Tarjolla on moottoriurheilulajin harrastajille HillClimb kisa sekä moottorikelkoilla että motocross pyörillä. Tapahtumassa kisataan moottorikelkkojen Freestylen Pohjoismaiden mestaruuskilpailu, jonka jälkeen kruunataan kautta aikojen ensimmäinen FSX pohjoismaiden mestari. Kilpailujen lisäksi paikalla on mahdollisuus nähdä ja koeajaa tulevan kauden 2018 kelkkamalleja.

Ennakkokarsintaan tulee lähettää video, josta selviää kisaajan taidot hyppytaidoista. Videolla tulee näkyä vähintään kolme hyppyä SuperKicker rampista 20-21metrin välillä alastuloon.  Video tulee toimittaa viimeistään 31.3 osoitteeseen www.mayhem.fi

Hyvänmielenkisassa kaikki 5-33-vuotiaat pääsevät mukaan esittämään luovuuttaan freestyle suksilla tai lumilaudalla. Fatbike-kisa on luvassa myös, legendaarinen uima-altaan ylitys sekä taiteellinen tee-se-itse tiimityöhaaste, jossa perhe, yritys tai kaveriporukka voi esitellä ja kilpailla parhaimman näköisen ja nopeimman pulkan tittelistä.

Lue Lappilaisen digilehti maksutta täältä