K-Rauta Rovaniemi uudistui nimeä myöten

Sirpa ja Pekka Rytilahti on innostuneet uudesta K-Raudan keittiömaailmasta. Liikkeessä on nähtävillä useampia valmiina kokonaisuuksia vaikkapa keittiöistä.

Rovaniemen K-rauta on uudistanut myymälänsä. Tämä tehtiin osana K-Rauta-ketjun muutosta, jossa kaikki Suomen 140 K-rauta- ja Rautia-kauppaa uudistuvat kevään aikana. Muutos näkyy nimen kirjoitusasussa, eli jatkossa puhutaan K-Rauta Rovaniemestä.

– Asiakaskuntamme on laaja ja palvelemme kaikkia parhaalla mahdollisella tavalla. Ammattimyyjämme tuntevat yritysasiakkaat ja heidän ostostarpeensa. Kesäisin meillä asioi rakennuttajia ja pihanlaittajia. Lisäksi on ilo huomata, kuinka tuunaus- ja askartelutrendin myötä shoppailijat ovat löytäneet kauppamme. Meiltä löytyy myös sisustussuunnittelijoiden palveluita. Ilmemuutoksen myötä teemme tiloistamme entistä selkeämmät ja helpommat asioida ja lisäksi asiakkaamme pääsevät nauttimaan tarjouksista, kertoo K-Rauta Rovaniemen kauppias Pekka Rytilahti.

Rytilahti lupaa laatia asiakkaan projekteihin ja ongelmiin kokonaisvaltaisia ratkaisuja. Tässä työssä ovat apuna koulutetut sisustussuunnittelijat ja tavarantoimittajien sisäiset koulutukset.

– Myyjämme opiskelevat aktiivisesti itsenäisesti. Tämän vuoden K-ryhmän Mestarimyyjä yksilökisan finaalissa oli mukana kaksi meidän työntekijäämme, Sari Aikioniemi ja Petteri Moilanen. He molemmat sijoittuivat 10 parhaan joukkoon, joka on merkittävä saavutus, sillä uudessa K-Rautaketjussa on 139 kauppaa ja niissä yhteensä yli 3500 henkilöä kisaamassa.

K-ryhmä on suurin sisustuslaattojen maahantuoja. Niitä on nähtävillä laaja valikoima Rovaniemen K-Raudassa, jossa on Lapin laajin sisustusosasto ja näytillä valmiita kokonaisuuksia ja muunneltavia ratkaisuja.

Asiakas ideoi ja päättää, me autamme

Uudistuva K-Rauta panostaa entistä parempaan asiakaskokemukseen sekä kuluttaja- että yritysasiakkaiden osalta.

– Uudistuksessa painotamme erityisesti jokaisen asiakkaan yksilöllistä huomioimista, koska kaikilla on omanlaisensa tarpeet, olipa sitten kuluttaja- tai yritysasiakas. Meillä asioidessa minkä tahansa rakennus- tai remonttiprojektin aloittamisen ja toteuttamisen täytyy olla helppoa, korostaa K-Raudan ketjujohtaja Antti Ollila.

Lapissa uuden nimen käyttöön siirtyivät myös Kemijärven, Levin, Inarin, Sodankylän ja Tornion K-Raudat. Niissä on yhteensä liki 100 työntekijää.

Teksti ja kuva: Riitta Kemppainen-Koivisto

Lappilainen lehden pääset lukemaan täältä